KARAMEHMETOĞLU; ÜLKEMİZ EKONOMİDE BÜYÜMEYİ BAŞARDI

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB YK Üyesi KARAMEHMETOĞLU;2021 YILI SALGIN ATMOSFERİNE RAĞMEN ÜLKEMİZ EKONOMİDE BÜYÜMEYİ BAŞARDI

GÜNDEM 3.01.2022 18:15:02 44 0
KARAMEHMETOĞLU;  ÜLKEMİZ EKONOMİDE BÜYÜMEYİ BAŞARDI

RTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu kamuoyuna yapmış olduğu yazılı bir açıklama yaparak, 2022 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya sağlık, barış ve refah getirmesi temennisinde bulundu.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

RTSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi, KARAMEHMETOĞLU, 'Ülkemiz ve dünya adına zorlu süreçlerden geçtiğimiz bir yılı geride bıraktık. Ülkemiz ekonomisi Korona virüsün etkilerine rağmen dünyada başarılı bir performans gösteren ekonomilerden oldu. Pandemi sürecinin başından bu yana üst üste beş çeyrektir ekonomimizi büyütmeyi başardık. 2021 yılını inşallah % 9,7 ile %10,2 gibi bir büyüme ile kapatacağız. İş dünyası olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Hükümetimizin de desteği ile hedeflerimize ulaşmak, refah seviyesini daha yükseklere çıkarmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile zor şartlar altında üretmeye çalışan ve katma değer yaratan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Ülkemizde birlik, beraberlik ve kardeşliğin hâkim olduğu yeni bir yıl diliyorum. Başta Rizeli hemşerilerim olmak üzere üyelerimizin yeni yılını tebrik ediyor, sağlık, sıhhat ve afiyet dileklerimle, huzurlu ve bol bereketli yeni bir yıla hep birlikte kavuşmayı temenni ediyorum' şeklinde açıkladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI