İL ÖZEL İDARE KARLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Artvin İl Genelinde 320 köy yolunun 283’ü ulaşıma açıldı çalışmalar devam ediyor

GÜNDEM 22.02.2023 12:38:38 103 0
İL ÖZEL İDARE KARLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin’de bir haftadır aralıklarla etkili olan kar yağışı nedeniyle il merkezi ve ilçelerindeki ulaşıma kapanan köy yollarını temizleme çalışmaları Artvin İl Özel İdaresi ekipleri tarafından devam ediyor.

Artvin İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri ulaşıma açılan fakat kar yağışı sebebiyle tekrar kapanma yaşanan köylerde de sürekli olarak ek müdahalelerini sürdürüyor.

İl merkezi ve ilçelerinde ulaşıma kapanan 320 köy yolunun 283’ü ulaşıma açılmış olup ulaşıma kapalı olan 37 köyün de yol açma çalışmaları devam ediyor.

20 Ocak 2023 tarihi itibariyle ulaşıma kapalı olan;

Ardanuç; Çakıllar, Gökçe, Kaşıklı, Soğanlı, Yaylacık, Yolağzı

Borçka; Kayalar, Uğur

Şavşat: Arpalı, Aş. Koyunlu, Çağlayan, Çamlıca, Çavdarlı, Eskikale, Çiftlik, Çukur, Demirkapı, Kurudere, Maden, Meşeli, Oba, Otluca, Savaş, Şenköy, Tepebaşı, Üzümlü, Yağlı, Yamaçlı, Yk. Koyunlu, Yoncalı, Ziyaret

Yusufeli; Bademkaya, Balalan, Boyalı, Demirdöven, Sütlüce, Serinsu köyleri devam eden çalışmalar neticesinde ulaşıma açık hale getirilecek.

Artvin İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri Merkez, Murgul, Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde köy ana yollarını ulaşıma açmış olup mahalle ara yollarının ulaşıma açılması için de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI