Hemşin Belediyesine Damperli Kamyon Hibe Edildi

Rize’nin Hemşin Belediye’sine Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından sıfır kilometre Ford Marka Damperli Kamyon hibe edildi.

GÜNDEM 27.04.2023 10:40:25 109 0
Hemşin Belediyesine Damperli Kamyon Hibe Edildi

HEMŞİN-Rize’nin Hemşin Belediye’sine Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından sıfır kilometre Ford Marka Damperli Kamyon hibe edildi.

Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar’ın girişimleriyle Belediye’ye kazandırılan araç hakkında yapılan açıklamada “ Belediyemiz ilçedeki çalışmalarını durmaksızın yoğun çalışma temposunda devam ettirirken bir yandan da araç filosunu yenileyerek yeni araçları ilçemize kazandırıyor.” İfadelerine yer verildi.

Açıklamada “Hemşin Belediye Başkanımız Halim Kazım Bekar'ın girişimleri sonucu Türkiye Belediyeler Birliği tarafından (TBB) tarafından belediyemize sıfır kilometre Ford marka damperli kamyon hibe edildi”denildi.

ÇALIŞMALARIMIZ İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR.

Hibe kamyonun belediyemize teslim edilmesinin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Halim Kazım Bekar “ Hemşin'imize en iyi şekilde hizmet etmek için, halkımızın sıkıntılarını gidermek için çalışmalarımıza istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Aynı zamanda araç filomuzu da güçlendiriyoruz.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Başkan Bekar, “Başta kamyonu hibe eden Türkiye Belediyeler Birliği başkanımız ve Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Fatma Şahin’e ve kamyonun belediyemiz araç filosuna kazandırılmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hibe kamyonumuz ilçemize ve belediyemize hayırlı olsun.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI