GENÇLERLE BULUŞTU..

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, ‘Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi’nin (RİBEGEM) organizesinde düzenlenen genç öğrencilerle söyleşi programına katıldı.

GÜNDEM 30.03.2022 10:37:27 22 0
GENÇLERLE BULUŞTU..

RİZE-Belediye Başkanı Rahmi Metin, Yakamoz tesisi toplantı salonunda RİBEGEM tarafından düzenlenen söyleşide gençlerle bir araya geldi.

Programa; Başkan Yardımcısı Kemal Genç, Meclis Üyesi Abdullah Karali ve programın moderatörlüğünü yapan Halim Turgut ve liseli öğrenciler katıldı. Program Belediyenin yapmış olduğu proje ve çalışmaların slayt gösterisi ile başladı.

Slayt gösteriminin ardından program, Belediye Başkanı Rahmi Metin’in, Gençlere hayat tecrübelerini anlatarak, tavsiyelerde bulunması ile başladı. Eğitimci kimliği de taşıyan Başkan Metin, “Her çalışkan öğrencinin bir planı, Her tembel öğrencinin de bir mazereti vardır” ifadelerini kullanarak, her bireyin kendisinden sorumlu olduğunu kendisini yeterince geliştirdikten sonra topluma da faydalı olabileceğini vurgulayarak gençlere mutlaka yabancı bir dil öğrenmeleri konusunun altını çizdi.

Daha sonra gençlere söz veren ve karşılıklı görüş alışverişinde Bulunan Belediye Başkanı Metin, gençlerin sorularını cevapladıktan sonra ileride ortaya koyacakları başarılı çalışmalarından ötürü şimdiden teşekkür ederek, sözlerini tamamladı. Program; müzik dinletisi, öğrencilerle fotoğraf çekimi ile sona erdirildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı