GENÇ RİDEF ANKARA’DAKİ RİZELİ GENÇLERİ BULUŞTURDU

Rize Dernekler Federasyonu Gençlik Kolu (Genç RİDEF) tarafından düzenlenen ‘Rizeli Gençler Ankara’da buluşuyor’ programı, Ankara’daki Rizeli gençleri 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 101’inci yılında kahvaltılı toplantıda

GÜNDEM 14.03.2022 17:07:46 22 0
GENÇ RİDEF ANKARA’DAKİ RİZELİ GENÇLERİ BULUŞTURDU

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Rizeli gençler buluşmasını geleneksel hale getireceklerini söyleyen Genç RİDEF Başkanı Aziz Can Karaömeroğlu çoğunluğunu Yurtlarda kalan Rizeli Üniversiteli gençlerimizin oluşturduğu katılımcılara “Hiçbir Rizeli genç Ankara’da yalnız değildir, yalnız kalmayacaktır.” dedi. Karaömeroğlu, “Genç RİDEF olarak Ankara’da yaşayan, eğitim gören veya çalışan çok sayıda Rizeli genç kardeşimizi aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.

Programa Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er, TED Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Eğitim Politikaları Üyesi Selçuk Pehlivanoğlu, ev sahipliği yaparak Rizeli gençleri ağırlayan Kartallar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kartal konuşmalarıyla gençlere ufuk açtılar. Kahvaltıya İMEF Genel Başkanı Süleyman Basa ve RİDEF Ankara Başkanı Nilüfer İpek de katıldılar.

Rize Dernekleri Federasyonu (RİDEF ANKARA) Genel Başkanı Muammer Bostan, ”Bu muhteşem organizasyonu düzenleyen Gençlik Kolları Başkanım Aziz Can Karaömeroğlu ve ekibine ve onlarla muhteşem bir birliktelik kuran, abilik yapan RİDEF Gençlikten sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Kuyumcu’ya çok teşekkür ediyorum. Bugün bu salonu tıklım tıklım dolduran Tıp fakültesinden Hukuk fakültesine, Bilgisayar mühendisliğinden Sınıf öğretmenliğine kadar tüm Rizeli gençlerimizle gurur duydum.” dedi. Etkinlikte gençler Ünlü sanatçımız Nurettin Gürdal ve orkestrası, tulum ustası Özbay Demirciler ve Kemençeci Yaşar Eskivar’ın müzikleri ile coşkuyla eğlendiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı