ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINDAN ANLAMLI BİR ETKİNLİK

Hopa/Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası girişimleri sonucunda,Trabzon Medical Park Yıldızlı Hastanesi tarafından Hopa belediye parkında Esnaf Odası üyelerine ve halka ücretsiz şeker, tansiyon ve ateş ölçümlerin yapıldığı stant açı

GÜNDEM 24.08.2022 13:42:43 57 0
ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINDAN ANLAMLI BİR ETKİNLİK

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa/Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası girişimleri sonucunda, Trabzon Medical Park Yıldızlı Hastanesi tarafından Hopa belediye parkında Esnaf Odası üyelerine ve halka ücretsiz şeker, tansiyon ve ateş ölçümlerin yapıldığı stant açıldı.

Medical Park Trabzon Hastanesi Genel Müdürü Yardımcısı Filiz Günaydın, Kurumsal Tanıtım Müdürü Miraç Sağır ve Kurumsal Tanıtım Sorumlusu Atıf Yıldız tarafından talepler doğrultusunda hizmet verilmeye başlandı. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek Standı ziyaret ederek Genel Müdür Yardımcısı Filiz Günaydın’ dan bilgi aldı. Akyürek, Sosyal Proje kapsamında yapılan bu etkinlikte emeğe geçen Hopa/Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan ve Medical Park Trabzon Hastanesi yetkililerine teşekkür etti. Hopa/Kemalpaşa Esnaf Odası Başkanı Samet Cihan oda olarak üyelerinin ve vatandaşların sağlığını önemsediklerini ifade ederek “Bunun bilinci içinde çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki aylarda da bu ve buna benzer faaliyetlerimize devam edeceğiz. Trabzon Medical Park Yıldızlı Hastanesi yetkililerine Hopa’ya kadar gelip bu taramayı yapıkları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI