Emniyet Müdürü Gökduman’dan çocuklara trafik uyarısı

Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman çocukları trafik kurallarına uymaları konusunda uyararak “10 -15 yıl sonra sokaktaki bütün sürücüler sizler olacaksınız. Sizleri ne kadar bilinçlendirirsek yarınlarımızda güvenlik en üst seviye

GÜNDEM 13.05.2023 12:07:34 82 0
Emniyet Müdürü Gökduman’dan çocuklara trafik uyarısı
HABER:Arzu ERBAŞ
Karayolu Trafik Haftası Rize’de törenle kutlandı. Kurtuluş İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan programda öğrenciler trafik kurallarının önemini anlattılar. Programa Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Trafik Şube Müdürü Zeki Özkan ile eğitimciler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler okudukları şiirler ve sundukları gösterilerle “Keşke” dememek için trafik kurallarına 7’den 77 herkesin uyması gerektiğini ifa ettiler.

‘10 -15 YIL SONRA SOKAKTAKİ BÜTÜN SÜRÜCÜLER SİZLER OLACAKSINIZ’
Program sonunda öğrencilere teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman”Çok güzel bir program izledik. Trafik konusunda bilinçli bir nesil izledik. Çocuklarımız gençlerimiz geleceğimiz bu bilinçle yetiştikleri zaman şu an meydana gelen kazaların büyük bir oranda düşmesini sağlayacağız. Verdikleri mesajlar çok güzel ve çarpıcıydı. Umarım herkes bu mesajları özümseyerek dinlemiştir. Bundan sonraki yaşantımızda parkta, bahçede, çarşıda, pazarda gezerken kurallara dikkat edeceğiz. Arabada iken yaya iken yanımızda bulunan herkesi trafik kuralları konusunda uyarmaya dikkat edelim. Sürücünün araçtaki yolcular tarafından ikaz edilmesi bile daha etkili oluyor. Trafik konusu toplumun her katmanını ilgilendiren bir konu. Jandarma, Emniyet, Milli Eğitim yaptığı çalışmalarla çocuklarımızı, genç neslimizi, geleceğimizi trafik bilinçlendirmeye devam ediyoruz. 10 -15 yıl sonra sokaktaki bütün sürücüler sizler olacaksınız. O yüzden çocuklarımızı bugün ne kadar doğru bilgilendirirsek ve bilinçlendirirsek yarınlarımızda güvenlik en üst seviyeye ulaşacaktı” dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI