EGE BÖLGESİ RİZELİLER DERNEĞİ KURULDU

EGE BÖLGESİ RİZELİLER DERNEĞİ KURULDU

GÜNDEM 7.07.2022 09:29:42 342 1
EGE BÖLGESİ RİZELİLER DERNEĞİ KURULDU

İZMİR-İzmir’in Balçova İlçesinde yaşayan İş insanı Rizeli Mehmet Topaloğlu, Gülten Bilgi ve Pazar ilçesinden Ali Rıza Balmuk ’un girişimleriyle “EGE BÖLGESİ RİZELİLER DERNEĞİ” kuruldu.

25.06.2022 tarihinden İlk Genel Kurulunu yapan dernek yeni üyelerini de belirledi.

Yapılan Açıklamada; Ege Bölgesi Rizeliler Derneği 2022 yılında İzmir Balçova semtin de İş insanı Rizeli Mehmet Topaloğlu ve Pazarlı İzmir Belediyesinden emekli Ali Rıza Balmuk ve Rizeli hemşerimiz Gülten Bilgi tarafından kurulmuştur. Geçici yönetim ilk Genel Kurullarını 25.06.2022 tarihinde yapmışlardır” ifadeleri yer aldı.

Derneğin kuruluş amacını neler olduğu konusunda ise şu ifadeler kaydedildi. Dernek faaliyet bölgesinde Rizelilerin sosyal ve kültürel ihtiyaçların karşılanması, hemşerileri bir arada tutmak, yardımlaşma ve dayanışmaları sağlamak amacı ile kurulmuştur. Dernek gerekli gördüğü yakın bölgelerde şube ve temsilcilikler açacaktır. Ayrıca bölgenin kültürü ile ilgili kurs, seminer konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları yapacaktır.”

ADRES VE İLETİŞİM......

Dernek Adresi: Mithat Paşa Cad.No.50/A Balçova-İzmir

Telf.0532-261 19 42


Anahtar Kelimeler:
Ahmet Aksoy
7.07.2022 19:30:42
Emeğinize sağlık .fakat çok farklı ve Dengesiz Bir kadro . yakında dağılır Ve birbirinizle boğulmaktan başka Bir enerji üretemez hâle gelirsiniz Yanlış insanlarla Yola çıktınız . Üç beş iyi niyetli insanlar bu kadar cambaz la uğraşmaz. Bunu yazın bı köşeye .

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı