Depremzedelere Ziyaret

Depremzedelere Ziyaret

GÜNDEM 26.02.2023 10:24:05 103 0
Depremzedelere Ziyaret

Deprem bölgeleri için tek yürek olan Rize’de depremzedeleri hem misafir ediliyor hem de ihtiyaçları karşılanıyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Rize’nin de kalbi deprem bölgelerinde atıyor.

Depremin ilk gününde Rize Gençlik Merkezinde kurulan yardım merkezinde depremzedeler için yardımlar toplanıyor. Rize’ye gelen depremzedeler Gençlik Merkezinde ihtiyaçlarını gidermesinin ardından önceden hazırlanan kalacakları yerlere götürülerek konaklamaları yapılıyor.

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt ve beraberindekilerle birlikte depremzedeleri ziyaret ederek ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde yardımcı oldular.

Rize Milletvekili Muhammed Avcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Avcı Sosyal Medyada yaptığı paylaşımda,” Canlarımız, ciğerparelerimiz, çocuklarımız, dedelerimiz, ninelerimiz, Hepsi bizim misafirimiz.” dedi

Avcı, “Şehrimizde bulunan depremzede kardeşlerimizi evlerinde, yurtlarımızda ziyaret ettik, ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalıştık. Afet koordinasyon merkezimizi ziyaret ederek hem gönüllü arkadaşlarla hem de kamu görevlisi dostlarımızla hasbihal ettik. Sürecin başından itibaren çok büyük bir destek gösteren ve bu konuda örneklik teşkil eden tüm Rizeli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu

İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt’te paylaşımında; “Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Rize Milletvekilimiz Muhammed Avcı, Merkez İlçe Başkanımız Burak Ak ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte deprem sonrası ilimizde misafir edilen ailelere ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik”dedi.

Türüt, “Gençlik ve Spor Merkezimizde deprem bölgesine giden yardımlar için gece gündüz demeden gönüllü çalışan genç kardeşlerimizi ve görevlileri ziyaret ederek özverili çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ettik” ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI