ÇAYKUR’UN YENİ ÜRÜNÜ “KEYİF ÇAYI” NA YOĞUN İLGİ

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Çaykur) çay çeşitleri halkasına bir yenisini daha ekleyerek yeni ürettiği Keyif Çayı, tüketicilerin bir hayli beğenisini kazandı.

GÜNDEM 16.02.2022 11:48:45 49 0
ÇAYKUR’UN YENİ ÜRÜNÜ “KEYİF ÇAYI” NA YOĞUN İLGİ

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Çaykur, yurt içi ve yurt dışında pazar paylarını artırarak ürün çeşitliliği geliştirmeye devam ediyor. Çay çeşitlerini her geçen gün artıran Çaykur ürün gamına eklediği Keyif Çayı tüketicilerin beğenisini kazandı. Çay tiryakilerinin tercih ettiği çay çeşidi, Çaykur'un satış mağazalarının yanı sıra ülke genelinde en özel satış noktalarında yerini aldı.

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM, çay çeşitliliğini artırmak için AR-GE çalışması yürüttüklerini belirterek, “Karadeniz'in bereketli topraklarının ve doğasının eşsiz mucizesi olan çay yaprakları günümüzün her anına eşlik ediyor. Bu amaçla farklı damak tatlarına uygun çay çeşitliliğimizi genişletiyoruz. 110 çeşit çayımız mağazalarımızda yerini aldı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizde Mezopotamya, GAP, Diyarbakır ekstra gibi çaylarımız bu yöremizin damak tadına uygun çaylar. Yine yeşil çay çeşitlerinden; maça çayı, detox, maça latte, hediyelik gurme çay ve yeni çıkardığımız Farabi, Ayasofya gibi çaylarda tüketicilerimizin beğenisini kazandı. Tüketicilerimizin damak tadına uygun en doğal ve sağlıklı çayları üretmeye devam edeceğiz” dedi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı