Çaykur'da Rekor Kırdı

Çaykur’da emekliler kervanına katılan İbrahim ÇELİK, 30 yılda makam görevlisi olarak 8 Çaykur Genel Müdürü ve çok sayıda Genel Müdür Yardımcısına hizmet vermenin gururunu yaşadığını ifade etti.

GÜNDEM 18.01.2022 13:46:47 156 0
Çaykur

Haber: Bayram Ali Kavalcı

RİZE-Çaykur’un sevilen makam görevlisi İbrahim ÇELİK, emekliliğin ardından birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına veda ederken şunları söyledi; “İlimizin en önemli ekonomik kaynağı olan ÇAYKUR’a kendi bölgem Pazarköy çay fabrikasında göreve başladım. 1994 yılında buradan, Çaykur Genel Müdürlüğümüze makam odası hizmetlisi olarak atandım. Genel Müdürlükte ilk görevim o zaman, Çaykur Genel Müdürü olan rahmetli Tuncer Ergüven’le 5 yıl çalıştım. Mekanı cennet olsun. Ardından, Çaykur Genel Müdürlüğüne ikinci defa atanan Sayın Nejat Ural ile çalıştım. Devamında kısa dönem Çaykur Genel Müdürlüğüne atanan Sayın Ahmet Ovalı ’ya hizmet verdim. Sonrasında kısa bir dönem Genel Müdürlük yapan Sayın Halil İbrahim Kalaycı ile çalıştım. Akabinde, kısa bir dönem Çaykur Genel Müdürü olan Sayın Celil Kayıkçı’yla çalıştım. Ardından uzun soluklu Çaykur Genel Müdürlüğünü yürüten Sayın Ekrem Yüce ve devamında, Çaykur Genel Müdürlüğüne atanan, eski Çevre Bakanı Sayın İmdat Sütlüoğlu ile çalıştım. En son şu anda Çaykur Genel Müdürümüz olan Sayın Yusuf Ziya Alim’le çalışmakta bana nasip oldu. ÇAYKUR Genel Müdürlük binasında görev yaptığım makam hizmetlisi olarak 25 yıla yakın hizmet verdiğim tüm değerli, Genel Müdürlerimiz ve çok sayıda Genel Müdür Yardımcılarımız ÇAYKUR’a önemli hizmetler verdiler. Kendilerinden öğrendiklerimi bundan böyle sivil hayatımda da örnek olarak yaşamaya devam edeceğim. Her birinden Allah razı ve memnun olsun.” dedi.

ÇAYKUR’da emekliler kervanına katılan, evli ve 2 çocuk babası, İbrahim Çelik’in emekli olması, ÇAYKUR’da birlikte görev yaptığı arkadaşları ve sevenleri tarafından üzüntüye neden oldu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı