Çakır’dan basın bürosuna ziyaret

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanı Neşet Çakır, basın bürosunu ziyaret ederek editör Abdullah Uzun ile "PAZAR GÜNDEMİ" konularında istişarelerde bulundu.

GÜNDEM 19.12.2022 17:06:34 39 0
Çakır’dan basın bürosuna ziyaret

PAZAR-Bir süre önce TSO Pazar İlçe Başkanlığına seçilen ve Pazar ilçesi adına çeşitli kurum ve STK larla toplantılar yaparak ilçenin sorunlarıyla ilgili çözüm odaklı çalışmalar yapan Neşet Çakır, bu kapsamda ilçede basın olarak faaliyet gösteren ve “PAZAR GÜNDEMİ” ile yazılar yazan Abdullah Uzun’u ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

PAZAR'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM,

PAZARSPOR,

SAHİL DOLGUSU,

HAVALİMANI VE TURİZM,

Konularında, Abdullah Uzun’a yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Çakır, 2022-23 sezonunda 2.Lig de mücadele eden Pazarspor’un bulunduğu konumdan kurtulup ligde kalıcı olması adına düşüncelerini paylaştı.

Olumlu fikirlerini Abdullah Uzun ile paylaşan başkan Çakır, “Pazarspor bizim her şeyimiz. Kulüp sadece bir şahsın malı değildir.Tüm ilçenin hatta ülkemizin de marka bir takımdır. Rize ilini ilçelerde en iyi şekilde temsil eden Pazarspor’a, bugüne kadar verdiğimiz desteği bugünden sonra da,hatta daha sonraları da vermeye devam edeceğiz. Başkan ve yönetimin alacak oldukları kararlar doğrultusunda biz de elimizden gelen desteği ve katkıyı da yapacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI