Binali Yıldırım Rize’de

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Rize'de yaptığı açıklamada, "Bu seçimleri Türkiye'den daha çok dışarıdan ülkeler takip ediyor.

GÜNDEM 19.04.2023 10:21:28 232 0
Binali Yıldırım Rize’de

Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Rize ziyareti için geldiği Rize-Artvin Havalimanında kendisini karşılayanlarla birlikte önce Havalimanını gezdi. Çay’ın serüveni için hazırlanan slayt gösterini izledi. Ardında Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ve beraberindekilerle birlikte Çayeli ilçesine geçti.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Rize'de yaptığı açıklamada, 'Bu seçimleri Türkiye'den daha çok dışarıdan ülkeler takip ediyor.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Rize'nin Çayeli ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığının önüne arabayla gelen Yıldırım'ı vatandaşlar coşkuyla karşıladı.

Bir süre vatandaşlar ile sohbet eden Yıldırım, Rize Milletvekili Hayati Yazıcı,İl Başkanı Hikmet Ayar ve beraberindekilerle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamada bulanan Binali Yıldırım, yapılacak olan seçimlerin diğerlerinden ayıran bir özelliğin olduğunu vurgulayarak, 'Maşallah Çayeli'ne adım atar atmaz Cumhurbaşkanımızın memleketinde müthiş bir sevgi seliyle karşılaştık” dedi.

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yıldırım, “burada müthiş bir sevgi seliyle karşı karşıya kaldım. Ramazan ayı olmasına rağmen bir saattir burada bizi beklediler. Biz Çayeli ilçemizin bir tarafını gezebildik diğer yanını zamanımız yokluğundan gezemedik. Kusura bakmasınlar.” diye konuştu Seçimlere sayılı günler kaldığını ifade eden Yıldırım, “Tekrar Sandık başına gideceğiz ve Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz, öncelikle seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu seçimleri ülkemden fazla dış ülkeler daha fazla izliyorlar acaba neden? Bölgede istikrarı istemeyenler 20 senedir avuçlarını yaladılar. Biz Ak Parti ve Cumhur İttifakı ile yolumuza kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Karşı tarafa baktığımızda tehlikeli bir gelişmeyi gözlemliyoruz. İlk defa dağın ve terörün destekçileri ve bölücü terör örgütünü meşrulaştıran bir süreç yaşanıyor. Bunu ben milletimin takdirine sunuyorum. Şartlar ne olursa olsun biz bir olacağız diri olacağız kardeş olup birlikte Türkiye olacağız.”dedi

YOLUMUZA SAPMADAN DEVAM EDİYORUZ.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım “Cumhuriyetimizin 100.yılında ülkemizin kuruluş ilkelerinden de zerre kadar sapmadan yolumuza devam edeceğiz. Çayeli bunu gösteriyor. Çayeli’nde bunu açık seçik görüyoruz ifadelerini kullanarak şunları söyledi.

“Daha seçimlere girmeden aralarında görev dağılımı yaparak sen onu sen bunu yapacaksın paylaşımı yapılıyor. Bunlar zayıf iktidarların koalisyon dönemlerini hatırlatıyor. Bu yıllar Türkiye’nin kayıp yıllarıdır. Türkiye’nin güçlü iktidarlara ihtiyacı var. Güçlü liderliğe ve tecrübeye ihtiyacı var. O da nerde var Recep Tayyip Erdoğan’da var. Ak Parti ve Cumhur İttifakında var. Onun için kararlılıkla kol kola yürüyüşümüze devam edeceğiz. Bu bölgenin istikrarı Anadolu toprakları, Ortadoğu ve Balkanları istikrarı Kafkasya’nın istikrarı bizim istikrarımızla beraber yürüyor. Bugün Suriye’de Irak’ta Libya olanlar bakınız, Kuzeyimizde savaş var. Dimdik duran tek ülke var o da Türkiye’dir. O yüzden hedef Türkiye’dir. Yeni yüz yılda ülkemize sahip çıkmak hepimizin aslı görevidir.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI