BELEDİYESİNİN MEMURLARINI SEVİNDİRDİ.

BAŞKAN ELÇİN “BU ZOR GÜNLERDE MEMURUMUZUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜK”

GÜNDEM 11.02.2023 11:27:38 53 0
BELEDİYESİNİN MEMURLARINI SEVİNDİRDİ.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM-BEL-SEN) il temsilcisi Erkan Öztürk arasında Belediyede görev yapan memur ve sözleşmeli personel için Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi imzalandı.

Bu sözleşmeye göre Belediyede memur ve sözleşmeli olarak çalışan 48 personel 2023 yılında maaşlarına ek olarak BRÜT 4.900 TL Sosyal Denge Tazminatı alacaklar.

İmza töreninden sonra açıklama yaparak emeğin en yüce değer olduğunu belirten Başkan Elçin, ”İmzalamış olduğumuz sosyal denge tazminatı ile bu zor günlerde memurumuzun yüzünü güldürdük. Göreve geldiğim günden itibaren, şehrimizdeki yatırımların planlarını yapıyoruz. Bu planlamaları yaparken emeğin en yüce değer olduğunun bilincindeyiz. Bundan dolayı personelimizin de özlük haklarının iyileşmesi için çalışmalar yapıyoruz. TÜM-BEL-SEN ile imzaladığımız sözleşme ile memur ve sözleşmeli personelimizin maaşlarına brüt 4.900 TL artış sağladık. Personelimize ve ailelerine hayırlı olsun.” dedi.

TÜM-BEL-SEN Artvin İl Temsilcisi ve Artvin Belediyesi personeli olan Erkan Öztürk, Başkan Elçin’e sendikası ve çalışma arkadaşları adına kendilerini enflasyona karşı ezdirmediği için teşekkürlerini iletti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI