BELEDİYEDE YEMİN TÖRENİ

Arhavi Belediyesi’nde çalışan 4 Tam Sözleşmeli personelin memur kadrolarına atanması nedeniyle yemin töreni gerçekleştirildi.

GÜNDEM 19.03.2023 11:16:37 145 0
BELEDİYEDE YEMİN TÖRENİ

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi Belediyesi’nde çalışan 4 Tam Sözleşmeli personelin memur kadrolarına atanması nedeniyle yemin töreni gerçekleştirildi

Memurların yemin töreninde konuşan Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, belediyelerin varlık sebebinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu söyledi. “Belediye diğer kurumlardan biraz daha farklı olarak mesai saati olmayan, günün 24 saati vatandaşın huzuru, mutluluğu, güvenliği için çalışan bir kurum. Farklı alanlarda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, beklentilerine cevap veriyoruz. Sevgi, hoşgörü ve güler yüzle hizmet üretirken yapamadığımız bir hizmeti nedenleri ile vatandaşımıza anlatabilmeli, sabırla onu dinlemeli, onların teşekkür ederim diyerek yanımızdan ayrılmasını sağlayabilmeliyiz. Sizler yemin ederek devlet memuru statüsünde görevinize bugünden itibaren başladınız. Yemininize harfiyen uyacağınıza, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında Arhavi’mize ve ülkenize hizmet edeceğinize inanıyor, görevlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI