Başkan yine değişti

Rize İl Genel Meclisinin yeni Başkanı İyidere İl Genel Meclisi Üyesi Sabit Karafazlı oldu.

GÜNDEM 4.04.2023 13:24:02 42 0
Başkan yine değişti

Toplantının ilk gündem maddesi gereğince yapılan Meclis Başkanlığı seçiminde AK Parti grubu tarafından Meclis Başkanı adayı olarak gösterilen Sabit Karafazlı, oylama sonucu toplantıya iştirak eden 29 üyenin tamamının oyunu alarak İl Genel Meclisi Başkanlığına seçildi. 

Seçimin ardından görevi devralan Sabit Karafazlı, yaptığı konuşmasında “öncelikle bizi bu kutsal göreve laik gören AK Parti teşkilatımıza, Meclisimizdeki AK Parti Gurubumuza ve oylarıyla bize destek veren İl Genel Meclisi Üyelerimizin tamamına teşekkür ediyorum. İl Genel Meclisi Üyelerimiz, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz ve ekibiyle birlikte ilimize ve köylerimize nice hizmetler kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Allah utandırmasın ve ilimize faydalı hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin' dedi.

İl Genel Meclisi Başkanvekili Rasim Çorbacı başkanlığında yapılan toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Emre Ayar, İl Genel Meclisi Üyeleri, Birim Müdürleri ve aday adaylığı için yapılan istifalar nedeniyle boşalan merkez meclis üyeliklerine yedek listeden gelen Dilek Kansız ve Ali Karaca katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı