Başkan Basa’dan Ziyaret

Başkan Basa’dan Ziyaret

GÜNDEM 5.07.2022 13:08:55 36 0
Başkan Basa’dan Ziyaret

Bünyesinde 1000’e yakın medya kuruluşu bulunan İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Başkanı ve (TİMBİR) Sözcüsü Dr. Süleyman Basa, Pazar İlçesinden faaliyet gösteren https://www.kackar53.com/ sitesini ziyaret ederek editör Abdullah Uzun ile görüştü.

TBMM’ye sevk edilen, İnternet Yasası hakkında Abdullah Uzun’a bilgiler veren Basa, “Habercilik ciddi bir iştir, 1000 lira verip bir internet sitesi kurarak özellikle yerelde faaliyet gösteren liyakatsız haber siteleri ile, sektöre yıllarını vererek yatırım yapan, emek veren, gerçek gazetecilik hizmeti yapma mücadelesi içinde olan medya mensuplarının ayrımı bu sayede yapılabilecek ”dedi.

Basa, “Habercilik doğru bilgiye ulaşmak için yapılır. Haber alma hakkının en etik kuralı gazeteciliğin onuru ile okuyucuya doğru bilgiyi ulaştırmaktır. Bu sebeple yeni kanun ile ortaya konulacak dezenformasyon mücadelesine internet medyası olarak katkı sunmaya hazırız” diye konuştu.

Basa, https://www.kackar53.com/ haber sitesini TİMBİR'e ve Bilikhaber’e üye yaparak, Rize ve ilçelerinden katkı sunmasını istedi.

Abdullah Uzun “nazik ziyaretlerinden dolayı Rize Pazarlı başkan Süleyman Basa ’ya teşekkür ederek, çalışmalarından başarılar diledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI