Başkan Basa’dan Plaket

Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa Kaçkar53.com site sahibi Abdullah Uzun’a, ilçe turizmine yaptığı katkılarından dolayı Plaket verdi.

GÜNDEM 8.07.2022 12:05:02 93 1
Başkan Basa’dan Plaket

PAZAR-Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa Kaçkar53.com sitesi editörü ve DHA Pazar haber muhabiri Abdullah Uzun’a, ilçe turizmine yaptığı katkılarından dolayı Plaket verdi.

Pazar Belediye Başkanlık makamında Kurban Bayramı Arefesinde böyle bir plaketin kendisine verildiğinden dolayı çok memnun olan ve Başkan Basa ‘ya teşekkür eden Abdullah UZUN, “Çifte bayram sevinci yaşadım. Başta Havalimanının hizmete açılması olmak üzere, ilçemize turizm açısından yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı, Plaketi sunan Başkanım Ahmet Basa ’ya bu güzel hediyesinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerin boşa gitmediğini görmek elbette bizim için çok önemlidir. Maddi değerinden çok manevi değeri olan bu plaket, bugüne kadar almış olduğum birçok plaketten daha da bir değer taşıyor” dedi.

Ahmet Basa, “ Güzel ilçemiz Pazar’a ve Bölge Turizmine yapmış olduğunuz katkılardan ötürü şükran duygularımı iletir, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.


Anahtar Kelimeler:
volkan
17.07.2022 12:55:02
hiç unutmam 15 yil kadar önce Abdullah bey hamidiye havlimanı die kocaman fotografı odasına asmiş birgün Pazarda bunu başaracaz demişti

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI