Bakan Karaismailoğlu ile Rizeli eniştenin Havalimanı Muhabbeti

Ankara’nın Çubuk ilçesinde ticaretle iştigal eden, aslen Gaziantepli olup, Rize’nin Pazar İlçesi eniştesi olan İlhan Kutlugün, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile işyerinde “RİZE-ARTVİN” Havalimanı muhabbeti bakan

GÜNDEM 15.09.2022 11:38:24 117 0
Bakan Karaismailoğlu ile Rizeli eniştenin Havalimanı Muhabbeti

Ankara’nın Çubuk ilçesinde ticaretle iştigal eden, aslen Gaziantepli olup, Rize’nin Pazar İlçesi eniştesi olan İlhan Kutlugün, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile işyerinde “RİZE-ARTVİN” Havalimanı muhabbeti bakan ve beraberindekilerini güldürdü.

Bakan Karaismailoğlu,beraberinde Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Özcan, Ak Parti Çubuk ilçesi başkanı Erhan Kuşçu ve Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş ile birlikte ÇUBUK ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.

İŞYERİ SAHİBİ PAZARLI ÇIKINCA MUHABBET HAVALİMANI OLDU

Ziyaretleri kapsamında Çubuk ilçesinde Kuruyemiş dükkânı bulunan İlhan Kutlugün’e selam vererek içeriye giren bakan Karaismailoğlu ve beraberindekilere işyeri sahibi “hoş geldiniz sayın bakanım” dedi. “Hoş bulduk” diyerek cevap veren Bakan Karaismailoğlu işyeri sahibine “nerelisin” dedi. İşyeri sahibi Kutlugün, aslen Gaziantepli olduğunu ama “RİZE” eniştesiyim dedi.

Bunun üzerine bakan Karaismailoğlu’na “ Kutlugün, Sayın bakanım buradan uçağa binip Pazar’da iniyorum.Araca binmeden de evime gidiyorum.Başta Sayın Cumhurbaşkanım olmak üzere siz ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bakan “oo çok şanslı birine rastladık” dedi. Bunun üzerine muhabbet bir anda Havalimanına dönüştü.

Bakan Karaismailoğlu, “Bizde tam yerine geldik” dedi ve yanındakiler hep birlikte gülerek sohbete katıldılar.

Bunun üzerine işyeri sahibi Kutlugün, kendilerine “ sayın bakanım zamanınız varsa birde ÇAYKUR çayı ikram edeyim” dedi.

Bakan Karaismailoğlu “Rize-Pazar’a gelince meydanda içeriz” sözü üzerine hep birlikte neşeli bir şekilde güldüler.O anlar Cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI