ARAMA KURTARMA EKİBİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrasında bölgeye arama kurtarma çalışmaları için giden YAKUT ekibine Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin tarafından teşekkür belgesi ve ödül verildi

GÜNDEM 21.03.2023 12:55:23 51 0
ARAMA KURTARMA EKİBİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrasında bölgeye arama kurtarma çalışmaları için giden YAKUT ekibine Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin tarafından teşekkür belgesi ve ödül verildi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük deprem sonrasında AFAD koordinesinde bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi yönlendirildi. Bu ekiplerden bir tanesi de Yusufeli Belediyesi Arama Kurtarma ekibi idi. YAKUT ekibi depremin ikinci gününden itibaren Malatya’da arama kurtarma çalışmalarına katılarak bölgedeki çalışmalara destek oldular. Daha sonra YAKUT ekibi Hatay’a giderek buradaki arama kurtarma çalışmalarına katıldılar. Arama kurtarma ekibine ek olarak Yusufeli Belediyesi cenaze nakil aracı da Adıyaman’a giderek buradaki çalışmalara katıldı.

İlhan Işık, Ahmet Özçelik, Mehmet Tüylü, Oğuz Demirkıran, Ensar Keskin, Sinan Kaçmaz, Adem Demirkıran, Uğur Yıldırım ve Yüksel Korucu’dan oluşan YAKUT ekibini makamında kabul eden Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, “Deprem anından sonra bölgeye giderek çalışmalara katılan ekip arkadaşlarımıza can kurtarma konusunda verdikleri mücadele için teşekkür ediyorum. Ülke olarak zor bir dönemden geçtik, geçmeye devam ediyoruz. Ülke olarak tek vücut olduğumuz süreçte sahada bizden birilerinin olması da bizlere kuvvet verdi. Bu gibi durumlar bize gösterdi ki her zaman böyle afetlere hazırlıklı olmak gerekiyor. YAKUT ekibimizi güçlendirerek envanterimize bu alanda kullanılacak yeni ekipmanlar alarak hazır bir ekip kurmuş olacağız. Ben tekrar sahada canını dişine takarak mücadele eden çalışan tüm personele, gönüllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirken vefat edenlere Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Rabbim bizleri tüm felaketlerden muhafaza eylesin. “dedi.

Yusufeli Belediyesi tarafından YAKUT ekibine teşekkür belgesi ve çalışmalardaki gayretlerinden dolayı ödül verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI