Ahbap 'tan Rize Valisi Kemal Çeber'e Ziyaret

Ahbap Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Levent ve beraberindeki Ahbaplar, Asrın felaketinde dayanışma örneği göstererek afet bölgesine yardım eli uzatmaya devam ediyor.

GÜNDEM 12.04.2023 09:34:32 92 0
Ahbap
HABER: DOĞANCAN İLEK

Ahbap Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Levent ve beraberindeki Ahbaplar, Asrın felaketinde dayanışma örneği göstererek afet bölgesine yardım eli uzatmaya devam ediyor. Son olarak, Rize'nin koordinasyon valisi olarak görev yapan Kemal Çeber'i ziyaret eden ekip, depremin ilk gününden itibaren yaptıkları çalışmaları paylaştı.

Vali Çeber, 'Beraberİyileşeceğiz' sloganıyla yola çıkan Ahbaplar'la bir süre sohbet ederek, gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Aahbaplar da, afet bölgesinde yaptıkları çalışmaları ve ihtiyaç duyulan malzemeleri valiyle paylaştı.

Bu ziyaret, STK'ların göstermiş olduğu dayanışma ve birlik ruhunun önemini bir kez daha gösterdi. Ahbaplar gibi sivil toplum kuruluşları, felaket anlarında toplumun bir araya gelerek yardımlaşmasını sağlıyor ve böylece krizlerin üstesinden daha hızlı bir şekilde gelinmesine yardımcı oluyor.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI