1970 Yılından, 2022 Yılına Uzanan Hizmet...

16.02.2022 Çarşamba günü ( dün) Pazar Belediyesi Kültür salonunda yapılan Pazar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 24. Genel Kuruluda Tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Osman Yüksel güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

GÜNDEM 17.02.2022 10:48:38 56 0
1970 Yılından, 2022 Yılına Uzanan Hizmet...
16.02.2022 Çarşamba günü ( dün) Pazar Belediyesi Kültür salonunda yapılan Pazar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 24. Genel Kuruluda Tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Osman Yüksel güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.
 
1970 YILINDAN 2022 YILINA UZANAN SERÜVEN
1970 Yılında İlçede kurulan oda da 1985 yılından bu yana hizmet veren ve 2014 yılında Ekrem Kılıç'tan görevi devir aldıktan sonra ilk kongresini 2018 de yapan,ardından 2022 kongresi ile 2.kez seçimle başkan olan Osman Yüksel www.kackar53.com seçim sonrası açıklamalarda bulundu.
 
GENEL KURULDA ÇOK DUYGULANDIM
Yüksel, Dünkü kongrede çok duygulandım.Adaysız bir Genel Kurul yapmamıza rağmen salonu dolduran tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum'.dedi.
Bu muhteşem manzarayı gören Rize Esnaf Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy 'ben böyle bir kongre görmedim' dediğini dile getiren başkan Yüksel, 'Çok huzur içerisinde bir Genel Kurul yaptık.Biz hizmetin peşindeyiz.Benim telefonum 24 saat açıktır.Hiçbir zaman da kapatmam.Sadece korkum olumsuz bir haber almamaktır.Öyle bir durumda çok üzülüyorum.Çok şükür önemli bir olayla da karşı karşıya kalmıyoruz.Ben sadece Pazar olarak bakmıyorum.Bölge olarak bakıyorum. Ayder ,Çamlıhemşin,Hemşin ve Ardeşen hatlarına bakıyorum.Herhangi bir sorun olduğunda bir araya gelip çözüm yolları araştırıyoruz.'diye konuştu.
 
MAKAM BENİM DEĞİL HALKINDIR..
540 kayıtlı üyeleri olduğunu ve biz büyük bir camiayız ifadelerine yer veren Osman Yüksel sözlerine 'Ben sadece şoför esnafının mesleği ile değil,her türlü sıkıntısı ile ilgileniyorum.Sadece esnafımız değil, bu büroya dışarıdan kim gelirse gelsin onun derdini dinleyip çözüme kavuşturmaya çalışıyorum.Gelenlerin ne siyasi görüşlerine bakarım,makamı mevkisi dini,nereli olduğuna bakmaksızın işlerinin çözümüne yardımcı olurum.'diyerek devam etti.
 
İNSANLARI GÜLER YÜZE İHTİYACI VAR
Yüksel, 'Buraya gelenlere her türlü iyiliği yapmaya çalışıyorum.Yapamazsam da 'GÜLER YÜZE'Konuşuyorum.Bu insanların 'GÜZEL KONUŞMAYA,GÜLER YÜZE' de ihtiyacı vardır. Güzel konuşma bir motivasyondur.Bunu herkes yapamaz'.dedi.
 
GENÇLERDE UMUTLUYUM
Yüksel, Pazar ilçesinde gençlerden çok umutluyum.Umutsuz olamamaları gerekir.Onlar bizim geleceğimizdir vurgusunu yaptığı açıklamasında 'Tekrar Genel Kuruluma iştirak eden Siyasi Parti temsilcilerine,Belediye Başkanıma ve Şoför esnafıma teşekkür ediyorum. Onlara layık olmaya çalışacağım.ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI