Pazarspor ‘da Efsane Amigo, Namı değer MİKA

Pazarspor ‘da Efsane Amigo, Namı değer MİKA

FUTBOL 11.12.2019 13:05:16 1496 0
Pazarspor ‘da Efsane Amigo, Namı değer MİKA

Ali Akyıldız

PAZAR-Pazarspor amigosu Ersan Yenilmez( MİKA)her karşılaşmada taraftarlarını mütemadiyen teşvik ederken, Pazar’ın milli amigosu unvanını alıp Mavi-Beyazlı takımın seyircilerini ayağa kaldırıyor.

2019-2020 sezonunda Bu dönem ve önceki başarılarda Pazarspor ‘un yönetimi, futbolcuları kadar ve - bazılarının söylediğine göre, daha fazla payı olan ise taraftarlardır.

O taraftarların başında, 'Rize’nin en büyük orkestra şefi 'olarak anılan, Amigo MİKA vardır.

Tek el hareketiyle bütün tribüne aynı anda ayağa kaldırmak, sessizliğin içinden büyük tezahüratlar yaratmak onun işidir.

TFF 3.Lig 3.Grubun efsane takımı haline gelen ve birçok il takımı yanında il büyüklüğündeki nüfusa sahip takımlarla mücadele eden Pazarspor ‘un seyircileri yanında Teknik heyet ve Sporcularının da tartışmasız unutulmayan ismi Ersan Yenilmez namı değer MİKA dır.

Yıllardır bu tribündeyim Pazarspor’u bir sevgi ile sevdim. Söyleyen Mika, Pazarspor sevgisi çok başkadır. Bu tribünler benim her şeyim. Bu tribünler olmazsa ben de olmam. Bugün Pazarspor varsa ben varım. Pazarspor yoksa yokum. Hiçbir deplasmanı kaçırmadım. Pazarspor’u çok seviyorum” dedi.

Her maçta yaptığı hareketlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Mika tavırlarıyla seyircileri coşturuyor.

Bazen de stada Davul ile gelen Amigo Mika, bir anda sessizliğe bürünen türbinleri ayağa kaldırıyor. Daha sonra bulunduğu alana dönerek yaptığı şovlarına taraftar alkışlayarak karşılık veriyor., 'Var ol Mika!' tezahüratları eşliğinde adeta kendinden geçiyor.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı