Pazarspor'a idmanda manevi destek

Ligde kötü gidişe dua ile son vermeyi planlayan Pazarspor, bu nedenle İlçe Müftüsü Recep Şahan ve beraberindekiler İdmana giderek sporculara dua ettiler.

FUTBOL 10.03.2023 19:28:40 134 0
Pazarspor

2 Lig Kırmızı grupta mücadele eden Pazarspor, uğursulukların ortadan kalkması için 'DUA' istedi.

Bunun üzerine Pazar İlçe Müftüsü ve Veteranlar takımında top oynayan ve aynı zamanda da İmam Hatiplik görevinde bulunan Mustafa Bölükbaş, sporcuların idman yaptığı İlçe stadına giderek dua ettiler.

PAZARSPOR'A DUA DESTEĞİ

Pazar İlçe Müftüsü Recep Şahan'dan PAZSRSPOR'a dua desteği.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 'İlçe Müftümüz Şahan, TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden PAZARSPOR'A ziyaret etti. Yarın/11.03.2023 cumartesi saat 14.00'te kendi sahasında Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan Pazarspor'lu gençleri maç öncesi maçın oynanacağı ilçe stadında Mustafa Bölükbaş hoca ile birlikte ziyaret eden ilçe müftüsü Recep Şahan galibiyet için dua etti, başarılar diledi.'

İlçe Müftüsü Şahan,  'yakın alakalarından dolayı kulüp başkanımıza, diğer yöneticilerine ve genç futbolcu kardeşlerime şahsım ve kurumun adına teşekkür ediyorum' dedi.

Ziyarette Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın,Teknik direktör Nazım Gülay, Menejer Ramazan Öztürk, ve Kulüp Müdürü Gökhan Telatar da hazır bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI