NİHAYET ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDILAR.

Artvin Hopaspor Niğde deplasmanında altın değerinde 3 puanı attığı 2 golle almasını bildi.

FUTBOL 25.10.2022 13:30:26 102 0
NİHAYET ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDILAR.

NİĞDE FK.1 ARTVİN HOPASPOR 2

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor ligin başlamasından bu tarafa ilk defa 3 puanla tanıştı. 8 karşılaşmada topladığı 6 puanla hala düşme hattında bulunan A. Hopaspor, aldığı bu galibiyetle ümit verdi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampusu içinde bulunan statta oynanan karşılaşmayı Artvin Hopaspor Başkanı Lütfü Kolçak, Başkan yardımcısı Göksel Cihan’da izledi.

Karşılaşmaya mutlak galibiyet için sahaya çıkan Artvin Hopaspor daha karşılaşmanın başlaması ile birlikte rakibi karşısında üstünlüğünü sahaya yansıttı ve peş peşe ev sahibi takımın kalesine yüklenmeye başladı. Karşılaşmanın 11 dakikasında deplasmanda takımını 1-0 öne geçiren golü Mehmet Aytemiz’in ayağından buldu.

Ev sahibi takımın taraftar desteğini de arkasına alarak karşılaşmaya asılmaya başlasa da Hopaspor defans ve orta saha oyuncularının yerinde müdahaleleri ile atakları keserek Niğde sporu kendi sahasından çıkmasına fırsat vermedi.

Karşılaşmanın 47 dakikasında Mehmet Aytemiz kendine yapılan pası yerinde değerlendirerek ev sahibi takımın filelerine göndererek takımını 2-0 öne geçirdi.

Karşılaşma bu skorla bitti derken ev sahibi takımın oyuncusu Taner Yılmaz yakaladığı meşin yuvarlağı iyi değerlendirerek farkı 1’e indiren golü atarak skoru 2-1 ‘e taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca konuk ekip Artvin Hopaspor altın değerindeki 3 puanı hanesine yazmasını bildi.

Artvin Hopaspor aldığı 3 puanla puanını 6’ya çıkarttı. Önümüzdeki hafta kendi sahasında Fatsaspor’u konuk edecek Artvin Hopaspor bu karşılaşmaya da mutlak galibiyet için çıkacak.

Artvin Hopaspor Başkanı Lütfü Kolçak ve Göksel Cihan karşılaşma sonrası soyunma odasında futbolcularını başarılarından dolayı kutlayarak “Biz bu kötü günleri geride bırakacağız. Sizlere güveniyoruz, Hocamıza ve teknik kadromuza güveniyoruz. En önemlisi de aziz kentimizin cefakar ve fedakar taraftarımıza güveniyoruz. Haftaya da Fatsa’yı konuk ederek inşallah alacağımız galibiyetle bulunduğumuz yerden daha yukarılara çıkmasını da bileceğiz. Bu galibiyeti aziz taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dediler..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI