BİBEROĞLU AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Rize’nin tanınmış ailelerinden, Çaykur Eğitim ve Kurslar Şube Müdürü, Türkiye Güreş Federasyonunun ve Çaykurspor’un As Başkanı Mahir Biberoğlu, Çaykur APK Daire Başkanlığı Şube Müdürü Şebnem Biberoğlu’nun güzel kızları

EVLENENLER 8.08.2017 15:19:39 219 0
BİBEROĞLU AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Biberoğlu ve Galata ailelerinin eğitimci evlatlarının, Rize Kültür Park-Altın salonda gerçekleşen muhteşem düğünlerine, Çevre Eski Bakanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve Yardımcıları, Rize’nin çok sayıda tanınmış bürokrat, siyaset, spor, sanat, eğitim, iş dünyası ve ÇAYKUR’da görevli çok sayıda Daire Başkanı, müfettiş, Çaykur Fabrika Müdürleri, Çaykur memur ve işçileri, Sendika Yöneticileri ve çok kalabalık bir davetli topluluğuyla, Biberoğlu ve Galata ailelerinin bireyleri katıldılar. Biberoğlu ve Galata ailelerinin düğünlerine davetli olan, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize programı nedeniyle bu düğüne katılamayan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, düğüne çiçek ve telgraf göndererek, çiftleri tebrik etti.

Evlatlarının en mutlu gününde gelin hanım Büşra Biberoğlu Galata’nın aile büyükleri ve damat Muhammet Rüstem Galata ailesinin aile büyükleri, düğünlerine katılan bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ettiler.

Biberoğlu ve Galata ailesini bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan ve düğünde yapmış olduğu konuşmayla davetliler tarafından büyük alkış alan, Çevre Eski Bakanı ve Çaykur YK Başkanı, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, “Mutlu bir aile yuvası kurmanın ve bu yuvayı, sağlıklı, huzurlu, örf ve adetlerimize uygun yaşayarak hayırlı evlatlar yetiştirerek yaşatmanın peygamber efendimizin sünneti olduğuna ve sevgili peygamber efendimizin bir sözü olan, “Ben ümmetimin çokluğu ile iftihar ederim. “sözü çerçevesinde evlenmenin ve hayırlı nesiller yetiştirmenin önemine vurgu yaptı.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı