ZABITA EKİPLERİNDEN OKUL SERVİSLERİNE DENETİM

Arhavi Belediyesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala okul servisleri zabıta müdürlüğü tarafından, öğrencilerin güvenli yolculuk yapması ve trafik kazalarının önlenmesi amacıyla denetimden geçirild

EĞİTİM 7.09.2022 10:58:30 98 0
ZABITA EKİPLERİNDEN OKUL SERVİSLERİNE DENETİM

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Arhavi Belediyesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala okul servisleri zabıta müdürlüğü tarafından, öğrencilerin güvenli yolculuk yapması ve trafik kazalarının önlenmesi amacıyla denetimden geçirildi.

Arhavi Belediyesi okulların ve öğrencilerin güvenliği için alınan tedbirler kapsamında, Zabıta Müdürü Turgay Lakerta öncülüğünde belediye zabıta ekipleri tarafından ilçede faaliyet gösteren okul servisleri denetlendi.

Arhavi gösteri merkezi alanında yapılan denetimlerde güvenlik tedbirleri olarak; servis araçlarının evrakları, araç koltuk sayısı, emniyet kemerleri, araç içi güvenlik kameraları, uyarı tabelaları, öğrenci servisi olduğunu belirten tabelalar kontrol edildi.

Denetimlerde Arhavi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kocaman’da hazır bulunurken, servis şoförleri uyulması gereken kurallar konusunda uyarıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI