YKS Öncesi İl Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Toplantıda, öğrencilerin sorunsuz ve huzurlu bir ortamda sınav gerçekleştirebilmesi amacıyla güvenlik tedbirleri ve koordinasyonla ile ilgili hususlar ele alındı.

EĞİTİM 5.06.2020 10:12:32 16 0
YKS Öncesi İl Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

RTEÜ Üniversitesi Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi.

'27-28 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile 14 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Sınavı öncesi Rize İl Sınav Koordinasyon Kurulu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN başkanlığında toplandı.

Toplantıya, Rize Vali Yardımcısı Vekili Arif OLTULU, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Kemal GENÇ, İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN, Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan DEDEBAĞI, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdür Vekili Reşat BİRİNCİ ve İl Sağlık Müdürlüğü Temsilcisi Op. Dr. Talip BAŞAK katıldı.

Toplantıda, öğrencilerin sorunsuz ve huzurlu bir ortamda sınav gerçekleştirebilmesi amacıyla güvenlik tedbirleri ve koordinasyonla ile ilgili hususlar ele alındı. Bu çerçevede kamu kurum ve kuruluşları tarafından sınav öncesinde alınması gereken tedbirler, sınav günü yapılacak olan çalışmalar ile sınav sonrasında yapılması gerekenler bütün detaylarıyla maddeler halinde görüşüldü. Ayrıca COVİD-19 salgını döneminde öğrencilerin herhangi bir sorunla karşılaşmadan güvenli bir şekilde sınava girmesi için yapılması gerekenler de görüşülerek karara bağlandı.'


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı