Yılsonu mezuniyet Programı

Pazar İlçe Müftülüğü Olarak 4-6 Yaş Kur'an Kursu Yıl Sonu Mezuniyet Proğramı Gerçekleştirildi

EĞİTİM 11.06.2022 13:36:40 112 0
Yılsonu mezuniyet Programı
PAZAR-Pazar Kız Kulesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programa, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa , İlçe Müftü vekili Mehmet Genç, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, MHP İlçe Başkanı Bora Haberal, Din Görevlileri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Proğram Pazar Sahil Yatılı Kur'an Kursu Öğrencisi Hafız Ömer Can'ın Kur'an' Kerim tilaveti ile başladı.
Programın açılış konuşmasını yapan Ardeşen İlçe Müftüsü, Pazar İlçe Müftü Vekili Mehmet Genç , ”4-6 Yaş Kur'an Kurslarımız son zamanlarda özellikle Diyanet İşleri Başkanlığımızın çok önem verdiği projelerden birisidir. Çünkü çocuklarımız 6 yaşına kadar kişiliklerini tamamlamaktadır. Bundan dolayı okul öncesi eğitime çok önem vermemiz gerekmektedir. Diyanet İşleri Başkanlığımız da tüm illerde, ilçelerde 4-6 yaş Kur'an Kurslarını imkanlar dahilinde çoğaltmaya gayret etmektedir. Bu kurslarımızda çocuklarımızın iyi bir gelişme sağlayabilmesi için çeşitli etkinlikler düzenlenmekte, ayrıca Allah, Peygamber ve Kur'an sevgisini alabilmeleri için yoğun gayret sarf edilmektedir” dedi.
Programda minik öğrencilerin yıl boyunca öğrendikleri sure, dua ve şiirleri okudular, ayrıca katılımcılara çeşitli etkinlikler sundular.
Programın sonunda öğrencilere belgeler ve çeşitli hediyeler verildi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI