YEREL MEDYA ODAKLI YENİ MEDYA EĞİTİMİ’ SONA ERDİ.

Dokuz8 medya ajansı tarafından düzenlenen ‘Yerel Medya Odaklı Yeni Medya Eğitimi’ sona erdi.

EĞİTİM 23.11.2021 11:41:51 57 0
YEREL MEDYA ODAKLI YENİ MEDYA EĞİTİMİ’ SONA ERDİ.

Hayati Akbaş

HOPA- Dokuz8 medya ajansı tarafından ‘Yerel Medya Odaklı Yeni Medya Eğitimi’ Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Basın Biriminde düzenlendi.

Organizasyonun ikinci gününde Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Aydemir, Meclis Üyesi İsmet Başar, Meclis Üyesi Aydın Tatar, Hopa Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Akkaya, Dokuz8 Haber Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Biçici, Türkiye Spor Yazarları Derneği Malatya Şube Başkanı Vahap Güner ve Artvin, Rize, Trabzon, Iğdır, Malatya yerel medya temsilcileri bir araya geldi.

Yerel basının faaliyetleri, çalışma şartları, eğitimler, oda faaliyetleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Başkan Akyürek yaptığı açıklamada; “Basının ne kadar güçlü ve önemli olduğuna gönülden inanıyoruz. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası yapılırken Basın Bölümüyle alakalı bütün güncel aktivite koşullarının oluşmasını sağladık. Türkiye’nin dört bir yanından gelen medyanın hangi grubu olursa olsun orada rahatlıkla çalışabilmesi için hazırladık.’ ifadelerini kullandı.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Dokuz8 Haber Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Biçiciye plaket takdim etti.

Ardından Türkiye Spor Yazarları Derneği Malatya Şube Başkanı Vahap Güner, heyette bulunanlara Malatyaspor forması giyen Hopalı futbolcu Adem Büyük ’ün forması ve Malatya Kayısısı hediye etti. Memnuniyetini dile getiren Başkan Akyürek katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sonra erdi.

HOPA TSO BAŞKANINDAN LAZ BÖREĞİ VE HAMSİLİ EKMEK İKRAMI

Dokuz8 medya ajansı tarafından düzenlenen ‘Yerel Medya Odaklı Yeni Medya Eğitimi’ sona erdi.

Eğitimin son gününde Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Dokuz8 Medya Grubu ve eğitime katılan yerel medya temsilcilerine Hopa Hamsili Ekmeği ve Hopa Laz Böreği ikram etti.

Başkan Akyürek, Coğrafi Tescil almış iki ürünün tarihi ve tarifi hakkında bilgiler verdi.

Coğrafi Tescil almış ürünlerin tadına bakan katılımcılar ilk defa yediklerini ve beğendiklerini ifade ettiler.

Dokuz8 Medya Grubu ve katılımcılar eğitimin verimli geçtiğini belirterek teşekkürlerini ilettiler. Organizasyon toplu resim çekimi ile son erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI