Yaşamak İstiyorum kitabını hediye etti

İlahiyatçı Yazar Pazar’lı İmam Hatip Yusuf Kambur bir süre önce Piyasaya çıkan “YAŞAMAK İSTİYORUM” adı altında piyasaya çıkan ve Gerçek bir hayat hikâyesini konu edinen eserini Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN’ı makamında ziyare

EĞİTİM 2.10.2014 15:13:04 160 2
Yaşamak İstiyorum kitabını hediye etti
Kaymakam Aslan” İlçemizde görev yapan çok değerli İmam-Hatip kardeşimizin Toplumsal hayatımızı yakından ilgilendiren konuları içine alan eseri yayımlamasından dolayı çok memnun olduk. Kendisinin bu eserinden sonra yeni eserler yazarak edebiyat dünyasında önemli bir yere başarı ile gelmesini temenni ediyorum” dedi.
Roman Yazarı İlahiyatçı Yazar Yusuf Kambur “ Eserimin daha geniş kitlelere ulaşması için ve tanıtımının en üst düzeyde gerçekleşmesi açısından İlçemiz Kaymakamı Sayın Selçuk Aslan’ı kitabımı takdim etmek üzere ziyaret etmiş bulunuyorum. Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu beni aynı zamanda yeni eserler yazamaya teşvik edecektir.”dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Yalnız Adam
3.10.2014 10:31:40
yazar ve kaymakamımızı tebrik ediyorum. kötü örneklerin toplumda yayılmaması için "güzel örneklerin" desteklenmesi önemlidir. sivil toplum örgütleri ve tüm eğitim camiasının da sahip çıkmasını bekliyor, kaçkar53 ve yazara teşekkür ediyoruz...

Mehmet
3.10.2014 10:36:24
bir din görevlisi'nin toplum konularında gösterdiği çabayı desteklemek hepimizin görevi olmalı. hocamıza bir imza günü düzenleyip örnek çalışmayı en geniş kapsamda duyurmalıyız. kaymakamımıza da teşekkürler.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı