VALİ YILMAZ DORUK’A “FAHRİ DOKTORA” UNVANI VERİLDİ.

Artvin Çoruh Üniversitesi Senatosu tarafından Artvin ve Üniversitenin gelişimi için yapmış olduğu çalışmalar ve şehrin ekonomisine sağladığı katkılardan dolayı Vali Yılmaz Doruk’a “Kamuda Girişimci Yöneticilik” alanında “Fah

EĞİTİM 16.12.2021 09:45:36 54 0
VALİ YILMAZ DORUK’A “FAHRİ DOKTORA” UNVANI VERİLDİ.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Çoruh Üniversitesi Senatosu tarafından Artvin ve Üniversitenin gelişimi için yapmış olduğu çalışmalar ve şehrin ekonomisine sağladığı katkılardan dolayı Vali Yılmaz Doruk’a “Kamuda Girişimci Yöneticilik” alanında “Fahri Doktora” unvanı verildi.

Artvin Çoruh Üniversitesi Ali Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programda, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Vali Yılmaz Doruk’a “Fahri Doktora Diplomasını” takdim etti.

Törende konuşma yapan Doruk, “ülkemizin “Yeşil Üniversitesi” Artvin Çoruh Üniversitesi’nden “Fahri Doktora” unvanı almanın kendisi için büyük bir şeref olduğunu” belirterek; “Şahsımı bu payeye layık gören değerli Rektörüm nezdinde tüm Üniversite yönetimine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Şüphesiz Artvin, eşsiz tabiatı, insanı ve diğer tüm değerleriyle her şeyin en iyisini hak eden bir ilimiz. Ülkemizin bu nadide iline en iyi şekilde hizmet edebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Hizmette verimlilik ekip işi ve İddia ediyorum ki en iyi ekiple çalışıyorum. Herkes bir adanmışlık içinde zevkle çalışıyor. Başta DSİ Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Valilik ve DOKA Temsilciliği olmak üzere tüm daire amirlerine ve personellerine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum bu gurur hepimizin.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI