Vali Kemal Çeber, Ömer Talha’nın Davetini Kırmadı

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencisi Ömer Talha Erdugan’ın daveti üzerine babasının görev yaptığı Felenksu Camii Kur’an Kursu’nda kendisini ve hafızlık eğitimi gören öğrencileri ziyaret etti.

EĞİTİM 5.01.2023 10:59:33 68 0
Vali Kemal Çeber, Ömer Talha’nın Davetini Kırmadı

Vali Çeber ve eşi Neslihan Ayan Çeber, beraberinde İl Müftüsü Naci Çakmakçı ile birlikte Ömer Talha Erdugan’ın daveti üzerine Felenksu Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Ömer Talha ile bir süre sohbet ettikten sonra kurs yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kursta eğitim gören öğrencilerle sohbet ederek, kendisinden istek ve taleplerinin olup olmadığını sordu.

Vali Çeber, hem okula gidip hem de hafızlık eğitimi alan öğrencilerin ortaya koydukları azim ve çalışmalarından dolayı tebrik ederek, “Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek dinimizin yol göstericilerinden olacaksınız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız hem pozitif bilimlerde hem de dini bilgiler konusunda donanımlı yetişerek milli, manevi ve kültürel değerlerini bilen bireyler olarak ülkemizin geleceğini şekillendirecekler. Bu amaçla biz hem okullarımızı hem de Kur'an kurslarımızı takip ederek, kendilerine ne türlü katkılar sunabileceğimizi değerlendiriyoruz ve imkânlar çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Kur’an Kursu ziyareti sonrasında Ömer Talha Erdugan’ın evine de konuk olan Vali Çeber ve Eşi Neslihan Ayan Çeber, Ömer Talha ve ailesiyle bir süre sohbet ederek nazik daveti ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Son derece mutlu olduğu gözlenen Ömer Talha, kendisini kırmayarak davetini kabul eden Vali Çeber ve eşi Neslihan Ayan Çeber’e teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI