Vali Kemal Çeber: Çayeli İlçesini Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Rize Valisi Kemal Çeber, Çayeli ilçesini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi, Covid-19 pandemisine yönelik denetimlerde bulundu ve İshakoğlu İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere Çaykur Rizespor yöneticileri ve altya

EĞİTİM 16.10.2020 09:26:40 37 0
Vali Kemal Çeber: Çayeli İlçesini Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Rize Valisi Kemal Çeber, Çayeli ilçesini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi, Covid-19 pandemisine yönelik denetimlerde bulundu ve İshakoğlu İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere Çaykur Rizespor yöneticileri ve altyapı teknik ekibi ile birlikte forma hediye etti.

Vali Çeber’e, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Şakir Kurk ve Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu eşlik ettiği ziyarette Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk’de hazır bulundu.

Ziyaretin ilk bölümünde Vali Çeber, Çaykur Rizespor’un `Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi` Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri kapsamında Çaykur Rizespor Başkan Yardımcısı Ali Haydar Er, Asbaşkanlar Serkan Karavin ve Sedat Aabanoz ile birlikte İshakoğlu İlkokulu öğrencileri Minik Atmacalara Rizespor forması hediye etti. Proje kapsamında Türkiye genelinde 36 bin forma dağıtıldı.

Covid-19 pandemi sürecinde alınan tedbirler kapsamında okullarına bir süre ara vermek zorunda kalan öğrenciler Vali Çeber’i karşılarında görünce çok mutlu oldular. Hediye Forma dağıtımı kapsamında Vali Çeber, iki ayrı sınıftaki öğrencilerle sohbet ederek Çaykur Rizespor ve Rize’nin simgelerini sordu. Rize’nin nesi meşhurdur sorusuna “Cumhurbaşkanı” şeklinde cevap veren ikinci sınıf öğrencisi etkinliğe katılan kişilerce alkış aldı.

Hediye forma dağıtımının ardından Vali Çeber, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimlerde bulundu ve uyulması gereken maske, temizlik ve sosyal mesafe kurallarını hatırlattı.

Vali Çeber ziyaretin son bölümünde Çayeli Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek ilçe genelinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Minik Kalpler Projesi Minik Atmacaları Mutlu Etti

Vali Çeber Çayeli ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirmede,” Bu gün bizler için önemli bir gündü. Covid-19 tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitime ara verilmesi nedeni ile öğrencilerimizle bir araya gelememenin burukluğunu yaşıyorduk. Bulunduğumuz süreç içerisinde Milli Eğitim Bakanlığımızca kademeli olarak yüz yüze eğitim başladı. Bununla birlikte bizde tedbirleri elden bırakmayarak öğrencilerimizle bir araya geliyoruz.

Bu gün İshakoğlu İlkokulu’na gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretin çok daha güzel bir amacı vardı. İlimizin sembollerinden biri olan Çaykur Rizespor’umuzun `Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi` Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri kapsamında forma dağıtımı için Minik Atmacalarımızla bir araya geldik. Onları mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Bu bağlamda Çaykur Rizespor yönetimine hayata geçirdikleri bu güzel proje için teşekkür ediyorum. “ dedi.

Vali Çeber, sonrasında il genelinde yapmış olduğu denetimlere değinerek, “ Dün Ardeşen ilçemizi ziyaret ederek denetimlerde bulunmuştuk. Bu gün de Çayeli ilçemizde esnaflarımızla bir araya geldik. İlçemizde vatandaşlarımızın büyük oranda Covid-19 tedbirlerine riayet ettiğini gördük. Bu durum bizleri çok mutlu etti.

Bunun yanı sıra Muhtarlar Derneğimizi de ziyaret ederek ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldım. Muhtarlarımıza vatandaşlarımıza hizmet götürme adına göstermiş oldukları gayretli çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum “ dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı