VALİ ÇAKIR ALTIN DAĞITTI

Vali Çakır, karne dağıtım töreninde, üstün başarı gösteren öğrencileri altınla ödüllendirdi.

EĞİTİM 24.01.2014 19:16:16 93 0
VALİ ÇAKIR ALTIN DAĞITTI
2013–2014 Eğitim Öğretim yılı I. Dönem karneleri bugün dağıtıldı. İlimizde 64 bin öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdiler.

          Vali Nurullah ÇAKIR 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılının birinci döneminin sona ermesi nedeniyle Çaykent İşitme Engelliler Okulu ve Merkez Pehlivantaşı İlkokulu/Ortaokulunda düzenlenen karne törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

          2013-2014 eğitim öğretim yılı 1.Dönem karne dağıtım törenine katılan Vali ÇAKIR, törende öğrencilerle birlikte karne sevincini yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken ;  “Eğitim-öğretim hiç kuşkusuz insanoğlunun hayatında en önemli faaliyetlerdendir. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yorucu bir dönem geçirdiler. Karneler hiçbir zaman bir ölçü değildir. Veliler çocuklarını sadece karnelerle değerlendirmesinler. Okulda yapılan eğitimin karşılığı sadece alınan karne değildir. Çocuğun aldığı eğitim, bilgi kadar önemlidir. Çocuklarımızı vatana, millete hayırlı bir insan, bilinçli bir vatandaş olarak yetiştirmenin gayreti içindeyiz.' dedi.

          Vali ÇAKIR, konuşmasında şu konulara vurgu yaptı: Sevgili öğrenciler çok kitap okumanızı öneriyorum, okuma sevgisini kazandıktan sonra okumayı alışkanlık haline getirdiğinizde, çalışma konusunda bütün engelleri aşarsınız.

          Sonuçta hedefinize ulaşırsınız.

          Kıymetli öğretmenler, ülkemizin ve cumhuriyetimizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımız sizlerin eseri olacaktır. Öğrencilerinize tatili dinlenerek, ders ve ödev etkinliklerinin dışında okuma, ailesi ile birlikte sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak zaman geçirmelerini tavsiye edin.

          Anne-babalara da seslenen Vali Nurullah Çakır, konuşmasını şöyle sürdürdü: Sizler de çok ciddi fedakârlıklar yaptınız. Ben anne babaları da tebrik ediyorum. Çocuklarıyla beraber bu eğitim öğretimde çok büyük katkıları oldu.

          Son yıllarda devletimizin eğitime olan katkıları olağanüstü derecede artmıştır. Bu katkılara hayırsever vatandaşlarımızın da destek sağlaması çok önemlidir. Hayırsever vatandaşlarımızın eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.

          Geleceğimizin umudu ve ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve gayretlerinin devamını temenni ediyor,  her öğrencimizle ilimizin ve ülkemizin kalkınacağını ve her öğrencimizin ilimizin ve ülkemizin güvencesi olduğunu özellikle belirtmek istiyorum.   Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi gayretlerinden ve fedakârlıklarından dolayı bir kez daha kutluyor, huzur dolu bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum dedi.

          Vali Çakır, karne dağıtım töreninde, üstün başarı gösteren öğrencileri altınla ödüllendirdi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI