Vakfı Toplantısı Güneysu’da Yapıldı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı toplantısı, Üniversitemiz Geliştirme Vakfı tarafından akademik ve idari personelimiz için Rize’nin Güneysu ilçesi Adacami mevkiinde yapımı devam eden lojmanların inşaat alanında gerçe

EĞİTİM 3.07.2017 13:30:04 20 0
Vakfı Toplantısı Güneysu’da Yapıldı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret BAYRAKTAR başkanlığındaki toplantıya; Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri-Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Fahri KASIRGA, Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, MGK Genel Sekreteri Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat SÜTLÜOĞLU, eski Rize Milletvekili Abdülkadir KART, Vakfın Genel Sekreteri Av. Harun MERTOĞLU, vakıf üyeleri ve ilçe yöneticileri katıldı.

Üniversite Geliştirme Vakfının, gelişerek hızla büyüyen kurumumuza sağlamış olduğu katkılar, projeler ve devam eden çalışmaların ele alındığı toplantının ardından heyet, inşaat çalışmaları tamamlandığında içerisinde toplam 496 daire ile birlikte sosyal alanlar, yürüyüş yolları, oyun parkları ve rekreasyon alanlarının sayesinde cazip bir yaşam ve çalışma ortamına sahip olacak yerleşkeyi ve örnek daireyi yerinde inceledi.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı