TÜM OKUL ÖNCESİ VE ANASINIFLARIMIZDA ÜCRETSİZ YEMEK HİZMETİ

Artvin İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar 7 Mart İlkokulu anasınıfını ziyaret etti.

EĞİTİM 28.02.2023 13:25:36 142 0
TÜM OKUL ÖNCESİ VE ANASINIFLARIMIZDA ÜCRETSİZ YEMEK HİZMETİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar 7 Mart İlkokulu anasınıfını ziyaret etti.

Millî Eğitim Bakanlığının Türkiye genelinde 5 milyon öğrenciyi kapsayan ücretsiz yemek uygulamasından faydalanan okuldaki anasınıfı öğrencileri ile kahvaltı öğününde bir araya gelen Acar, minik öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Bakanlığın bu yıl 5 milyon öğrenciyi kapsayan ücretsiz yemek uygulamasının önemli bir sosyal proje olduğunu belirten Acar, Artvin'de 3035 okul öncesi, 6482 taşımalı öğrenci olmak üzere toplam 9517 öğrencinin ücretsiz yemek uygulamasından faydalandığını ifade etti.

Sayısal verilere göre bu öğretim yılında ücretsiz yemek hizmeti sunulan öğrenci sayısının toplam öğrencelerin yaklaşık %40'ı oranında olduğunu belirten Acar, bu önemli projede emeği geçen tüm devlet büyüklerine şükranlarını sundu.

Ziyaretin devamında öğretmenlerle toplantı gerçekleştiren Acar, 20 Şubat’ta okulların açılması ile başlayan 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının hayırlı olması dileklerinde bulunarak yapılacak çalışmalar, Bakanlığın gündeminde yer alan konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarette Okul Müdiresi Meryem Atıcı’ya da yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulanan İl Müdürüne, Şube Müdürü Özcan Köse eşlik etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI