TÜBİTAK Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilerden Vali Çeber’e Ziyaret…

TÜBİTAK 2204-B ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışmasında; Türkiye finallerinde birinci ve Türkiye üçüncüsü olan öğrencilerimiz Milli Eğitim Müdürü Engin Emen eşliğinde Valimiz Kemal Çeber'i ziyaret etti.

EĞİTİM 23.12.2022 11:28:00 71 0
TÜBİTAK Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilerden Vali Çeber’e Ziyaret…

TÜBİTAK 2204-B Türkiye finallerinde 3 proje ile dereceye giren öğrenciler, danışman öğretmenler ve aileleri ile valilik toplantı salonunda bir araya gelen Vali Çeber, kendilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Rize Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi adına yarışmaya katılan; Felsefe Öğretmeni Dr. Ebru Öner danışmanlığında Ahmet Hacıoğlu, Elvin Asel Şenkaya ve Ahsen Ravza Yılmaz'ın hazırlamış olduğu 'Resimli ve Sesli Elektronik Hikâyeler Aracılığıyla Değerler Eğitimi' isimli proje değerler eğitimi kategorisinde Türkiye birinciliği,

Matematik öğretmeni Halil İbrahim Dönmez danışmanlığında Adnan Ediz Korkmaz '7 ile Bölünebilmede Farklı Bir Yaklaşım' isimli proje ile matematik kategorisinde Türkiye üçüncülüğü,

Sınıf öğretmeni Havvanur İpekoğlu Yetgin danışmanlığında Muhammed Kadir Yetgin'in hazırlamış olduğu 'Sen, Ben, Biz, Hepimiz, El Ele Verirsek Güzel Olur Geleceğimiz' isimli proje ile coğrafya kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmuştur.

Vali Çeber elde edilen başarıların çok önemli olduğunu belirterek, “Başarınız ile ilimize yaşattığınız gurur için hepinize teşekkür ediyorum. Yapacağınız çalışmalarla daha büyük platformlarda çok daha iyi başarılara imza atacağınıza inanıyor ve hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum.

Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Her türlü desteği vermeye de hazırız. Gelişen ve değişen dünyada ülkemizin geleceği daima düşünen, araştıran, geliştiren üreten gençlerimizin elinde şekillenecektir. O yüzden bugün yaptığınız bu çalışmalar çok önemli ve çok değerlidir. Siz değerli gençlerimizi ve danışman öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Kemal Çeber, bu tür başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulunarak öğrenci ve koordinatör öğretmenlere göstermiş oldukları başarıdan dolayı günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Ziyarette; Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Cengiz Gözcü hazır bulundular.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı