Tarz Olma Konusunda İlk PAZAR (TOKİ)

Rize’nin Pazar ilçesine bağlı TOKİ İlk ve Ortaokulu bugünkü eğitimine yeni sınıflarının açılışı ile başladı. Başarılı ekip çalışmalarıyla da ilçede öne çıkan okullar arasına girdi.

EĞİTİM 18.05.2022 20:45:05 73 0
Tarz Olma Konusunda İlk PAZAR (TOKİ)

Rize’nin Pazar ilçesine bağlı TOKİ İlk ve Ortaokulu bugünkü eğitimine yeni sınıflarının açılışı ile başladı.

Açılış, İlçe Kaymakamı Mustafa AKIN, İl Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK ile ilçemizdeki çeşitli kurumlara bağlı müdür ve personelin katılımı ile gerçekleşti.

Okul İdaresinden yapılan açıklamada Sergide TOKİ İlk ve Ortaokulundaki idari personel ve öğretmenlerin özverili çalışmaları sonucunda oluşturulan Mutfak Sanatları sınıfı, Drama sınıfı, Müzik sınıfı, Bilişim Atölyesi, Ahşap Beceri ve Tasarım Atölyesi, Fen Laboratuvarı, Sıfır Atık Kütüphanesi öğrencilerin hizmetine sunuldu” ifadelerine yer verildi.

Örnek sınıf uygulamaları kapsamında okulumuzdaki 1/A, 1/B, 3/A, 3/B, 3/C, 4/B sınıfları, okul giriş katı, okul koridorları ile okul panoları göz alıcı görsel ve materyallerle donatılarak okulumuz örnek okul olma yolunda ipi göğüslediği belirtilen açıklamada; Kaymakamımız, Milli Eğitim Müdürlerimiz ve çeşitli okul müdürlerimiz beğenilerini ifade ederek bu tür etkinliklerin öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetlerine katılımını olumlu yönde etkilediğini, öğrenci merkezli öğrenmenin bu tür faaliyetlerle artacağını dile getirdi. Gelen konuklara açılış sonrasında yöresel ikramlarda bulunarak program tamamlandı” denildi.

Ayrıca “TOKİ İlk ve Ortaokulu ailesi olarak öğrencilerimizin günümüz şartlarında iyi bir eğitim alması için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve örnek bir okul olarak çeşitli projelere de imza atmayı hedefliyoruz. Kurum kültürünün en iyi temsilcilerinden biri olan okulumuz, birlik ve beraberliğin simgesi haline gelerek örnek çalışmalarına devam edecektir.bilgilerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI