Sendika Temsilcisi Sefer Yazıcı; 3600 Ek gösterge hakkında açıklamalarda bulundu.

Pazar Eğitim-Bir-Sen ilçe temsilcisi Sefer Yazıcı 3600 Ek gösterge hakkında açıklamalarda bulundu.

EĞİTİM 21.06.2022 13:46:28 107 0
Sendika Temsilcisi Sefer Yazıcı; 3600 Ek gösterge hakkında açıklamalarda bulundu.

Pazar Eğitim-Bir-Sen ilçe temsilcisi Sefer Yazıcı 3600 Ek gösterge hakkında açıklamalarda bulundu.

Yazıcı, “Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ailesi olarak 3600 ek gösterge konusunda başından beri sürdürdüğümüz +600 ek göstergenin iş huzuru açısından doğru olacağı düşüncesi kabul gördü ve buna göre tasarı hazırlandı” dedi.

İlçe temsilcisi Sefer Yazıcı; “Haklılığımız bir kez daha karşılık buldu. Değer üretmeyen, oportünist sendikacılığın nirvanasında gezenler(!) şimdi yeni bir şey söylüyorlar. '2008 den sonra memuriyete başlayanlar 3600 ek göstergeden yararlanamayacak ' Haklılar 2008 de 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile 01.05.2008 tarihinden sonra kademeli emeklilik sistemi getirildi” ifadelerine yer verdiği basın açıklamasında şunları söyledi.

EVET, İKTİDAR AYNI İKTİDAR OLABİLİR…

“Bugün yaşanılan sorun tam da budur.

Yarı doğrulardan tam yalanlar üretip yalan vantilatörlüğüne soyunanlar; 2008 de genel yetkili sendikanın Kamusen olduğunu, eğitim hizmet kolunda Türk Eğitim Sen'in yetkili olduğunu Eğitim-Bir-Sen'in bu sıralamada ancak üçüncü olduğunu bilmeliler.

Evet, iktidar aynı iktidar olabilir.

ELEŞTİRİ YAPIN AMA DÜRÜST OLSUN

Eleştiri yapacaksanız dürüstçe iktidar eleştirisi yapın sendika eleştirisi yapacaksanız ilk önce 2008 tarihine bakın yetkiye bakın eylemsizliğinize bakın.

Biz sadece sendikayız.

İktidarın küçük ortağı olmayı yerine göre çıkarlarına alet edenler bilsinler ki biz iktidar değiliz, bir partinin kolu hiç değiliz.

Biz sendikacılık yapmaya çalışıyoruz. Düşünce dünyamızın yakın olması, muhafazakar duruş noktasındaki akrabalık sendikacılığımızı siyasete kurban edeceğimiz anlamına gelmez”.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI