RTEÜ'YE KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK!

Kuruluşundan bu yana oda olarak her türlü desteği verdik.Vereceğiz!

EĞİTİM 28.08.2013 19:50:50 11 0
RTEÜ




Yönetim Kurulu Başkanı Karamehmetoğlu, da olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversinin gelişmesi için bugüne kadar yaptıkları katkıların bundan sonrada devam edeceğini söyledi.


Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetimi, RecepTayyip Erdoğan Üniversitesinde istifa ederek görevden ayrılan Prof.Dr. Arıf Yılmazın yerine vekaleten atanan Prof.Dr.Hüseyin Karaman’a makamında ziyarette bulundu.RTSO Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu ve Yönetim kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nun beraberlerinde yönetim kurulu üyeleri Ramazan Meral, Ramazan Aydoğdu ve RTSO genel Sekreteri Gafur Karalı ile gerçekleştirdiği ziyarette. RTEÜ’nin yeni rektörüne hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın Üniversitesinin gelişmesi için kuruluşundan itibaren katkı verdiklerini belirten RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban AzizKaramehmetoğlu , destek ve katkılarını bundan sonrada devam ettireceklerini ifade ederek “ Üniversitemizin gelişmesi ilimizin de gelişmesine vesile olacaktır. Kuruluşundan bu yana Üniversitemiz için Oda olarak her türlü desteği verdik. Ayrıca üniversitemizle ortak projeler yaptık ve yapaya da devam ediyoruz. Üniversitemizle, destekleyici ortağımız olarak hazırladığımız proje kapsamında, AB hibe fonundan 10 milyon Euroluk, Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin yapım çalışmaları devam. Ayrıca ilimizde kurulması düşünülen lojistik merkezi konusundan da üniversitemizle ortak proje çalışmalarımız var.” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI