RTEÜ Rektörü Karaman Ardeşen Yerleşkesinde İncelemelerde Bulundu

Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, kısa süre önce yapımı tamamlanan Ardeşen Turizm Fakültemizin yeni binası ve yerleşkesinde incelemelerde bulundu.

EĞİTİM 19.09.2017 08:10:12 15 0
RTEÜ Rektörü Karaman Ardeşen Yerleşkesinde İncelemelerde Bulundu

Ardeşen Turizm Fakültesi binası, konferans salonu, derslikler, laboratuvarlar, atölyeler ve yemekhanede incelemelerde bulunan Rektörümüz, yetkililerden bilgi aldı. Rektör Karaman, daha sonra fakülte binasının yerleşkesini gezerek çevre düzenlemesi çalışmaları hakkında yetkililere talimat verdi.

Yeni akademik yıla hazır olan fakülte binamızı öğrenciler eğitim öğretime başlamadan inceleyerek bina hakkında bilgi veren Rektör Karaman “Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize bina anlamında daha konforlu bir mekân sunuyoruz. İki bloktan oluşan ve toplam 12.000 metrekare inşaat alanına sahip olan Turizm Fakültemiz binasında 14 derslik, 4 amfi, 2 bilgisayar laboratuvarı, farklı etkinlikler için 6 öğrenci atölyesi, 500 kişilik konferans salonu, kütüphane, 20 akademisyen odası ve idari bölüm bulunuyor.” dedi.

RTEÜ Rektörü Karaman, ayrıca fakülte binasına ekli olarak yapılan ve tüm birimlerimize hitap edecek yemekhaneyi de inceledi ve  yeni fakülte binamızın hayırlı olması temennisinde bulundu.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı