RTEÜ'DE PROGRAM DÜZENLENDİ

RTEÜ Üniversitesinde Dünden Bugüne Dijitalpark Teknokent Tanıtım Programı Düzenlendi

EĞİTİM 22.10.2022 12:55:43 68 0
RTEÜ

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi tarafından “Dünden Bugüne Dijitalpark Teknokent” konulu tanıtım programı düzenlendi.ifadelerinin yer aldığı RTEÜ Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğünün haberinde şu ifadelere yer verildi.

DİJİTALPARK TEKNOKENT SUNUMU YAPILDI

'İktisadi ve İdari Bilimler Konferans Salonu’nda tertip edilen programda Dijitalpark Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Tahsin Engin bir konuşma yaptı. Prof. Dr. Engin, üniversitemiz ile Türk-Alman Üniversitesinin ortak kuruluşu olarak 2019 yılında kurulan ve 2020 yılında faaliyete geçen Dijitalpark Teknokent’in tanıtım sunumunu gerçekleştirdi.'

Programda ayrıca, Dijital Teknoloji Transfer Ofisi Direktörü Ahmet Rıza Balım, Dijital Teknoloji Transfer Ofisi’nin tanıtımını yaparak teknoloji ticarileştirme süreci hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Proje Koordinatörü - İş Geliştirme ve Ar-Ge Hizmetleri Birim Sorumlusu Muhammed Canpolat ise, “İstanbul İnovasyon ve Teknoloji Lisanslama Merkezi Projesi”nin tanıtım sunumunu gerçekleştirdi.

REKTÖR YARDIMCISI PROF.DR.METE AVCI ŞİLT TAKDİM ETTİ

Program sonunda, Dijitalpark Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Tahsin Engin’e günün anısına Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Mete Avcı tarafından şilt takdim edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI