RTEÜ'de Akademik Yükselme Töreni Gerçekleştirildi

RTEÜ Üniversite Rektörlüğü tarafından 2021 yılında Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanan öğretim elemanları için Akademik Yükselme Töreni gerçekleştirildi.

EĞİTİM 23.02.2022 09:50:02 30 0
RTEÜ

RTEÜ Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 2021 yılında Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanan öğretim elemanları için Akademik Yükselme Töreni gerçekleştirildi.

Üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşımızın söylenmesi ile başladı.

Programda, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman bir konuşma gerçekleştirdi.

Rektör Karaman konuşmasına, 2021 yılı içerisinde başta salgın ve terörle mücadelede olmak üzere, sel, heyelan ve orman yangını gibi afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm yakınlarına başsağlığı, tedavileri devam edenlere de acil şifalar dileyerek, salgın sürecinde en ön safta mücadele eden sağlık çalışanlarımıza şükranlarını sunarak başladı.

2006 yılında kurulmuş olan Üniversitemiz kuruluşunun 16. yılında fiziki altyapı, akademik birim ve kadro ile akademik performans ve başarı açılarından çok önemli mesafeler kat ettiğini belirten Rektörümüz, 2022 yılı başı itibariyle Üniversitemizin gelmiş olduğu noktayı, gerçekleştirilen projeleri ve elde edilen başarıları anlattı.

Rektörü Karaman, yapılan her faaliyette, atılan her adımda tek bir dertleri ve hedefleri olduğunu ifade ederek, “ Mazlumların ve mağdurların umudu olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini taşıyan Üniversitemizi yurt içinde ve yurt dışında tercih edilen nitelikli bir üniversite haline getirmektir. Bunu da belli bir oranda başardığımızı düşünüyorum.” dedi.

2021 yılı içerisinde Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi olan öğretim üyelerini tebrik eden Rektörümüz, “Üniversitemizin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde büyük katkı ve destekleri olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; İlimizin bakan ve milletvekillerine; her sıkıştığımızda yanımızda olan Üniversitemizden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Üniversitemiz Geliştirme Vakfı Başkanı ve Üyeleri ile hayırseverlerimize; biraz önce konuşmamda ifade ettiğim başarılarda asıl söz sahibi olan akademik ve idari personelimize ve davetimize icabet eden siz çalışma arkadaşlarıma bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Karaman, konuşmasının ardından, Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanan öğretim üyeleri için Cübbe Giyme Töreni gerçekleştirildi.

Törene, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Bilgin, Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, Prof. Dr. Adnan Yılmaz, Üniversitemiz Genel Sekreteri Adnan Er, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, akademisyenler ve idari personel katıldı.

Rektörümüzün Akademik Yükselme Töreni’nde gerçekleştirdiği konuşma için tıklayınız.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI