Rize Milli Eğitim Müdürü EMEN Pazar'da

PAZAR ŞEHİT MURAT NAİBOĞLU SİVİL HAVACILIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNİN YENİ BİNASI YERİNDE İNCELENDİ

EĞİTİM 5.01.2022 11:05:12 72 0
Rize Milli Eğitim Müdürü EMEN Pazar

PAZAR-Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, 2018-2019 eğitim öğretim yılında 68 öğrenci ile hizmete giren Pazar Şehit Murat Naiboğlu Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yeni binasını yerinde inceledi.

Uçak Bakım, Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Ulaştırma Hizmetleri alanlarında eğitim faaliyetlerine devam eden okulumuzun yeni binası ve eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere kazandırılan eğitim materyalleri Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, Şube Müdürleri Zafer HAŞİMOĞLU, Mehmet Cesim YUFKACI, Muzaffer DÖNER ve Okul Müdürü Halil ÇIRAK tarafından verilen brifing ile tanıtıldı.

Müdür Emen brifing sonrasında 'Havacılık sektörü ülkemizde yıllık 208 milyon yolcu kapasitesiyle hızla büyüyen bir sektör, bu sektörde en çok ihtiyaç da teknik eleman ve hizmet alanlarında gerçekleşiyor. Pazar ilçemizdeki bu okulumuz gerek donanımı gerekse eğitim faaliyetleriyle ülkemizin kalifiye eleman ihtiyacını karşılamada büyük katkılar sağlayacak. Yapımı 2021 yılında bitmesi planlanan Rize-Artvin Havalimanının bitmesiyle de ilimiz havacılık alanında büyük bir atılım gerçekleştirmiş olacak. Arzumuz öğrencilerimiz ile sektörde yer alan şirketleri istihdam ve eğitim alanlarında buluşturmak, bizler Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitim alanının arkasındayız, havacılık sektörünün de gerekli desteği sağlayacağına inanıyoruz' dedi. Binada ve atölyelerde yapılan incelemelerden sonra ziyaret sona erdi.

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI