RETÜ Teşekkür etti

RTE Üniversitesi akademik ve idari personeli ile öğrencilerine sosyal, sportif ve rekreasyon alanları kazandıracak ve Üniversitemizin çehresini değiştirecek projelerden biri olan Sahil Dolgu Alanı (Batı Park) projesinde ihale süreçleri tamaml

EĞİTİM 31.07.2017 15:29:41 23 0
RETÜ Teşekkür etti

RTE Üniversitesi Rektörlüğü ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımlar Genel Müdürlüğü arasında imzalanmış olan yapım protokolü çerçevesinde ilgili Genel Müdürlük tarafından Üniversite önünde yapılacak olan sahil dolgusunun ihalesi 10.05.2017 tarihinde yapıldı.

İhaleyi Ederay İnş. Taah. San. ve Tic. A.Ş. isimli firma aldı. Yaklaşık olarak 134 dönüm araziyi kapsayan dolgu projesinde ihaleyi alan firmaya Üniversite tarafından yer teslimi yapıldı ve firma ilgili alanda şantiyesini kurarak dolgu çalışmalarına başladı. RTE Üniversitesinin hemen önünde yapılacak olan sahil dolgusu 500 günde tamamlanacaktır.

Yapılan açıklamada 'RTE Üniversitesine ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere katkısı ve desteği olan herkese teşekkür ederiz' denildi.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI