Rektör Yılmaz, Rize basını ile bir araya geldi

RTEÜ Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Rize basını ile Üniversitenin Sosyal Tesislerinde kahvaltılı toplantı gerçekleştirdi.

EĞİTİM 27.09.2022 14:08:34 81 0
Rektör Yılmaz, Rize basını ile bir araya geldi

RTEÜ Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Rize basını ile Üniversitenin Sosyal Tesislerinde kahvaltılı toplantı gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Resmi Gazete ‘de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ne 8 Temmuz 2022 tarihinde Rektör olarak atandı.

Kahvaltının ardından yaklaşık 2,5 aydır görevde bulunduğu Rektörlük görevinde, yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bu süre içinde Üniversiteye bağlı Fakülteleri tek tek gezerek dekanlardan bilgiler aldı. Önceliğini Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Araştırma Hastanesine ayıran Rektör Yılmaz, Hastanenin olumlu ve olumsuz tüm yönlerini basın mensuplarıyla samimi bir şekilde paylaştı.

Ardından yapacağı çalışmalar hakkında geniş bir görsel sunum yaptı. ”Bu işler ekipsiz olmaz. Biz çalışmalarımızda ekibimizle birlikte var olan çözümleri ortadan kaldırmaya çalışacağız. Bu konuda Rize basını olarak da sizlerin görüşlerine her zaman samimi bir şekilde ihtiyaç duyacağız” dedi.

Rektör Yılmaz, “Eleştireliler yapıcı olduktan sonra her zaman açığız. Yıkıcı eleştirilerden ne siz ne de biz fayda görmeyiz. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine bağlı Hastanemizin birçok sorunu var. Bunları yerinde tespit ettik. Çözüm içinde projeler hazırladık. Yakında çalışmaya başlayacağız. Bu hastane Rize’den başka illere hasta gönderen değil, diğer illerden hastaneyi hasta gelen konuma taşımaya çalışacağız” diye konuştu.

Birçok konunun ele alındığı toplantının ardından Rektör Yılmaz, Basın mensuplarının sorularına içtenlikle cevap verdi. Ardından toplu fotoğraf çekilerek toplantı sonlandırıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI