Rektör Karaman geniş katılımlı toplantı yaptı

Tercih dönemi öncesi RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN tertip ettiği kahvaltılı toplantıda Rize genelinde eğitim veren temel lise müdürleri, idareciler ve rehber öğretmenlerle bir araya geldi.

EĞİTİM 7.07.2017 15:27:32 13 0
Rektör Karaman geniş katılımlı toplantı yaptı

Programda yaptığı konuşmada , Üniversitemizin bölümleri, akademik kadrosu, bilimsel çalışmaları, imkânları ve gerçekleştireceği projeleri hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin kaliteli bir eğitim için gerekli olan tüm donanım ve altyapıya sahip olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, katılımcılara seslenerek, ülkemizin donanımlı insan ihtiyacının giderilmesinde öğretmenlerin büyük sorumluluk taşıdığını, ortaöğretim kurumlarından mezun olan öğrencilerin doğru tercih ve yönlendirmeyle başarıya kolaylıkla ulaşacağını belirtti.

Prof Dr.Hüseyin Karaman  konuşmasını, pek çok açıdan yeterli olanaklara sahip, geleceğe emin adımlarla yürüyen kurumumuzun hem nicelik, hem de nitelik olarak bugün çok önemli bir noktaya geldiğini, her yıl öğrenci sayısını daha da artıran Üniversitemizin gelişerek büyüdüğünü ve aile sıcaklığındaki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi çatısı altında eğitimcilerin de bilinçlendirmesi ile birlikte ilimiz genelinde eğitim gören öğrencileri de görmek istediklerini kaydederek tamamladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali BİLGİN ile Üniversite Genel Sekreteri Adnan ER’in de katıldığı toplantı, katılımcılardan yöneltilen soruların Rektör Karaman  tarafından cevaplandırılması ile sona erdi.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI