Rektör Karaman En Yüksek Puanlı Öğretim Üyelerini kabul etti

RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, 2018 yılında yapmış oldukları proje, araştırma, yayın, patent ve atıf gibi bilimsel çalışmaların baz alındığı Yükseköğretim Kurulu Akademik Teşvik puanlama sistemine göre başarı gösterip

EĞİTİM 3.02.2020 12:51:49 46 0
Rektör Karaman En Yüksek Puanlı Öğretim Üyelerini kabul etti

RTEÜ Üniversitesi Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda tertip edilen kahvaltılı istişare toplantısında bir konuşma yapan Rektör Karaman, “Üniversite olarak akademik performans ve başarı açısından iyi noktadayız, ancak Üniversitemizin başarısını daha da artırmak istiyoruz. 2018 yılı akademik teşvikte fen, sağlık ve sosyal bilimler alanlarında Üniversitemiz genelinde en yüksek puanı almanız dolayısıyla sizleri tebrik ediyorum, elde edilen başarının devamını diliyorum.” dedi.

Üniversite olarak akademik faaliyetlere büyük önem verdiklerini ve öğretim elemanlarımız için huzurlu ve sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturduklarını, bu noktada tüm akademisyenlerin de daha fazla bilimsel çalışmalara imza atmasını beklediklerini belirtti.

Akademik başarı ve performansın daha da artarak sürmesinin gerekliliğini vurgulayan Rektörümüz, Üniversitemizi ortak payda olarak görüp, kuruma karşı aidiyet duygusu üst seviyede olan ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin geleceğe emin adımlarla yürümesine katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Üniversitenin akademik performans ve başarısının daha da artması için görüşlerini belirten Üniversitenin Öğretim Üyeleri kendilerine verilen destekten dolayı Rektörümüze teşekkür ettiler.

Toplantıya fen bilimleri alanında en yüksek puan almış olan öğretim üyeleri; Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Davut TURAN, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Burak MARKAL ile Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Necla PEHLİVAN GEDİK

Sosyal bilimler alanında en yüksek puan almış olan öğretim üyeleri; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman TURAN ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Aykut KARAKAYA

Sağlık bilimleri alanında en yüksek puan almış olan öğretim üyeleri; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Arslan KALKAVAN, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Tolga MERCANTEPE ile Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan KANAT katıldılar.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı