Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi(RTEÜ) Rektörü Prof.Dr.Yılmaz'da MESAJ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ataması yapılan Prof.Dr.Yusuf Yılmaz öğrenci ve gençlere mesaj yayımladı.

EĞİTİM 3.08.2022 13:35:22 178 0
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi(RTEÜ) Rektörü Prof.Dr.Yılmaz

Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın görev süresi sona ererek Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Üyeliğine atanmasının ardından boşalan RTEÜ rektörlüğüne Prof. Dr. Yusuf Yılmaz atandı.

2018 yılında dünyada 'Tıp Bilimine Yön Veren 100 Türk' arasına giren Marmara Üniversitesi İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji Uzmanı Yılmaz, 

Sevgili Öğrenciler diyerek yayımladığı mesajında 'Zorlu hazırlık maratonunun sonunda girmiş olduğunuz Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda göstermiş olduğunuz başarı dolayısıyla öncelikle sizleri yürekten tebrik ediyorum.'dedi

Yılmaz, 'Kurumsal Akreditasyon belgesine sahip, ülkemizin en hızlı gelişen ve büyüyen üniversitelerinden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitemizi tercih etmeniz bizleri mutlu etmiştir. Sizler bu tercihinizle tarihi bir karar verdiniz ve aynı zamanda geleceğinize yönelik olarak da bir başarı imkânı yakalamış oldunuz. Hayata hazırlanmanız ve hedeflerinize ulaşmanız noktasında gerekli tüm imkânların ve katkıların sizlere sunulacağından hiç şüpheniz olmasın'diye konuştu.

Prof Dr.Yusuf Yımaz,gençlere şu mesajı verdi.;

Kıymetli Gençler,

'Üniversitemiz, sizlerin gelişerek donanımlı bireyler haline gelmeniz için her türlü eğitim ve öğretim olanakları ile araştırma-geliştirme altyapısına sahiptir. Üniversitemiz sadece akademik alanda değil, aynı zamanda spor, kültür ve sanat alanlarında da öğrenci odaklı bir üniversitedir.

Milletimizin emaneti, geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz sizlerin katılımı ve katkılarıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak daha da güçleneceğimize inanıyoruz.

Bilmenizi isteriz ki, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü olarak benim ve tüm öğretim elemanlarımızın kapıları sizlere hep açık olacaktır.

Üniversite yönetimi olarak her zaman yanınızda olacağımızı unutmamanızı diliyor, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ailesine tekrar hoş geldiniz diyor ve hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.'


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI